Snijeg prekrio Crnu Goru! - Volim Podgoricu

Snijeg prekrio Crnu Goru!

Glavni grad Crne Gore juče ujutro je bio, praktično, ostrvo bez snijega, između Cetinja, Nikšića i pravca ka Kolašinu. Svuda je tokom noći napadao snijeg, a svi putni pravci su bili zavijani. Snijg je pao i po brdima iznad primorskih gradova, pa su juče stanovnici Herceg Novog išli na sankanje na brda iznad grada.

Na mnogim mjestima bilo je i odrona, ali i zastoja. Iz Auto – moto saveza su upozorili da se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a zbog niskih temperatura ima i poledice, posebno na deonicama u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima.

Kako navode, obavezna je upotreba zimske opreme. Saobraćaj je zabranjen za šlepere i kamione sa prikolicom na putu Nikšić-Šavnik-Žabljak.

Na magistralnom putu Lipci-Grahovo u mjestu Krivošije, zbog miniranja, do 15. februara dolaziće do desetominutnih prekida za sva vozila od deset do 11 sati i od 15 do 16 sati.
Na magistralnom Nikšić-Podgorica, u tunelu Budoš saobraća se naizmjenično jednom trakom od sedam do 17 sati.

Na magistralnom Nikšić-Danilovgrad režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

1 komentar

  1. Spot up for this write-up, I seriously think this web site requirements considerably more consideration. I’ll apt to be once again to read a great deal more, appreciate your that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com