TLZP: Večeras maske padaju! - Volim Podgoricu

TLZP: Večeras maske padaju!

Večeras ćemo saznati ime nasljednika Ane Kokić i osobe koja će obradovati nekoga poklonom vrijednim 28.000 evra. Bane, Oki, Kaća, Jelena i Elena, dajte sve od sebe!

Oduševili su nas i šokirali u prethodnih 11 epizoda – pokazali su nam talenat i glas (bogami i stas), ali i na šta su sve spremni zarad pomoći onima kojima najpotrebnija.

Od Kebe, Ivana, Nede … “knjiga” je spala na pet slova i to kakvih! U takmičenju talenata pod maskama, finalu druge sezone humanitarnog šou programa gledamo fantastičnog Baneta, nestvarnu Jelenu, prelijepu Katarinu, seksi Elenu i vječito nasmejanog Okija.

Nagradni fond od 25.000 evra je uvećan za tri hiljade evra, donaciju emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, a pomoć dobro poznatom žiriju, minus Marija Mihajlović, večeras pružaju Ivana Maksimović, vicešampionka u streljaštvu, zlatna taekvondo djevojka Milica Mandić i Maša Anić, svjetska prvakinja u modernom baletu.

Finalno veče otvorila je najmlađa učesnica šoua Katarina Bogićević, imitacijom iz mjuzikla Pepeljuga. Šakira, Džastin Biber i Psy je “rekao” da je mjuzikl, kao i cijelo učešće u šou “ostvarenje sna”.

Za njom je nastupio “sin Dragan”, glumac koji je svojim pjevačkim (ne)umijećem i vedrim duhom “kupio” i žiri i publiku već u prvoj emisiji šoua. U finalu je imitirao Neleta Karajlića i “ženio Vukotu”, a nakon svadbe, gledali smo i seksi ples makendonske Bijonse, Elene Risteske

Mondo

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com