Cakan četrnaest radnika častio krstarenjem - Volim Podgoricu

Cakan četrnaest radnika častio krstarenjem

Sa istom grupom o Cakanovom trošku će putovati i dvoje asistenata stomatološke ordinacije “Kalinić”, kojoj se na ovaj način Cakan “zahvalio za visoki profesionalizam i uslugu koju dobija u ordinaciji”

Vlasnik lanca radnji sportske opreme “Cakan sport” Radomir Novaković Cakan častio je 14 najboljih radnika u svojoj firmi krstarenjem na luksuznom kruzeru! 

U organizaciji Turističke agencije “Allegra Montenegro” radnici će krstariti zapadnim Mediteranom od 9. do 19 . januara.

“Krstariće na kruzeru “Splendid” koji je  najveći i najluksuzniji brod iz flote MSC. Kreću iz Đenove, a u sklopu ovog aranžmana, posjetiće Barselonu, Marsej, Tunis, Siciliju, Rim, Veneciju i Milano. Cakanov gest je zaista za svaku pohvalu, žao nam je samo što i on sam zbog poslovnih obaveza neće ići. Ovim ujedno i naša agencija otvara novu poslovnu godinu slanjem prve velike grupe na kruzing, kojih će biti još mnogo”, rekao je “Vijestima” Mihailo Vukić, direktor “Allegre”. 

Novaković je prije dvije godine svojim gestom iznenadio sve, kada su “Vijesti” objavile da je dugogodišnju vjernost i profesionalnost četvoro radnika nagradio tako što im je kupio nove automobile.

Na jučerašnjem sastanku u restoranu “Jesenjin” u Baru, objavljeno je i da će sa istom grupom o Cakanovom trošku i putovati i dvoje asistenata stomatološke ordinacije “Kalinić”, kojoj se na ovaj način Cakan, kako je sam rekao, “zahvalio za visoki profesionalizam i uslugu koju dobija u ordinaciji”.

“Ostali smo svi bukvalno bez teksta kada se gospodin Novaković nakon jednog tretmana u našoj ordinaciji pojavio sa dva vaučera za kruzer. Naše sestre nisu danima mogle da vjeruju da se ne radi o šali”, rekao je juče dr Srđan Kalinić, poznati barski oralni hirurg.

U grupi radnika “Cakan sporta” koja se pakuje za kruzer, nalaze se zaposleni iz poslovnica u Baru, Budvi, Kotoru, Igalu, Podgorici i Bijelom Polju. 

On je naveo da ga i sa dr Kalinićem i sa Mihailom Vukićem vežu dugogodišnja prijateljstva i poštovanje prema njihovom radu. 

Novaković: Morao sam da se odužim ljudima koji doprinose kompaniji

Sada nisam mogao da kupim automobile, ali, morao sam naći načina da se odužim ljudima zbog kojih naša kompanija dobro posluje i zbog kojih uvijek imamo maksimalno pozitivnu atmosferu u svakoj prodavnici. Odlučio sam  se još u septembru da ih ovako nagradim, a odabrao sam one koji su zaista bili najbolji”, istakao je Novaković.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Hello. Very nice web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also…I am glad to locate numerous helpful information right here in the post. Thanks for sharing..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com