Pobuna putnika na letu za Podgoricu - Volim Podgoricu

Pobuna putnika na letu za Podgoricu

U avionu “Air Serbia” na relaciji Beograd – Podgorica morala je da interveniše policija, jer su neki putnici zbog kašnjenja leta, od skoro tri sata, htjeli da napuste avion.

Avion “Air Serbia” koji je u 13 sati i 45 minuta trebao da odleti za Podgoricu sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla kasnio je u polasku 60 minuta, prema nezavničnim informacijama, zbog toga što je kompjuter javljao da nije ispravan sistem za kočenje, prenosi “Mondo”.

Dok je trajao novi tehnički pregled, navodi “Mondo”, više putnika u avionu počeli su da negoduju jer im dugo vremena nije saopštena nikakva informacija o razlozima ekstremnog kašnjenja nakon ukrcavanja.

Nekoliko putnika zatažilo je da napusti avion, ali je osoblje to odbilo da im dozvoli držeći se propisane procedure u datoj situaciji.

“Mondo” dalje navodi, nakon što su pobunjeni putnici najavili da će napraviti problem, ukoliko im se ne dozvoli da odmah napuste letilicu, pozvani su policajci koji su po dolasku zatražili od svih putnika da izađu iz aviona.

Nakon toga nastala je pobuna onih putnika koji nijesu željeli da izađu iz letjelice. Poslije duže polemike sa policajcima, putnici koji su zahtijevali da izađu iz aviona, saglasili su se da ostanu na svojim sjedištima pa je nakon tri sata erbas 320 Air Serbia konačno odletio ka Podgorici.

Avion je sletio na podgorički aerdorom u 17:10.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com