Top 5 izgovora zašto ne želi da se oženi - Volim Podgoricu

Top 5 izgovora zašto ne želi da se oženi

Ako ste žena koja želi vjenčanje vjerovatno ste upoznati sa stanjem na terenu. Nije lako upoznati gospodina Pravog u današnje vrijeme, pogotovo kad je veliki broj muškaraca postao neodlučan. Ali, prema statistici jedne američke agencije za posredovanje pri upoznavanju partnera, ovih pet rečenica su najčešći izgovori zbog kojih muškarci bježe od bračne luke.

Ona voli previše da šefuje

Ponekad žene ne mogu da se odupru i žele da budu dominantne. Zbog tih karakteristika, one su uspješno zaključile ugovor na poslu i dobile unapređenje. I dok većina muškaraca priželjkuje samopouzdanu i dominantnu ženu u spavaćoj sobi, bilo kakva naznaka toga na drugim poljima života kod njih izaziva panični napad. Treba li da se spomene da veza (i brak) podrazumijevaju ravnopravnost partnera na svim područjima?

Ona želi da me promijeni

Žene su sposobne da vole jednog muškarca bezuslovno. I ne, ne žele da vas promijene samo zato što misle da bi trebali da bacite one srednjoškolske patike u smeće, ili ako iskreno priznaju da provođenje večeri uz video igrice ne smatraju vrhuncem zabave.

Ona je previše posesivna

Priznajemo, postoje žene koje pretjeruju sa provjeravanjem svojih partnera do zabrinjavajućih granica, ali nisu sve žene takve. Primjera radi, kada preko telefona žena pita “Gdje si”, nju zanima upravo to – lokacija. Ali ne zato što ona sumnja na to sa kim ste i tačno gdje, već zbog toga što razmišlja o tome kada ćete se vratiti kući i kako da isplanira svoje vrijeme.

Ona je previše nesigurna

Od djetinjstva smo izloženi fotografijama savršenih ženskih tijela, pričama super uspješnih poslovnih direktorki i šalama najpoznatijih komičarki. Da, ponekad su žene nesigurne u sopstveno tijelo, inteligenciju i pamet, i žele muškarca koji će shvatiti da je povremeno držanje dijeta, ili osnaživanje kroz literaturu – ok.

Ona previše priča sa svojom majkom

Žene pretjeruju u razgovorima sa svojom majkom? Dobra šala. 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com