Princ Endru primoravao maloljetnicu na seks? - Volim Podgoricu

Princ Endru primoravao maloljetnicu na seks?

Žena koja tvrdi da je kao maloljetnica više puta primoravana da ima seksualne odnose, navela je ime princa, vojvode od Jorka, Endrua u sudskim dokumentima u SAD.

Navodi protiv princa nalaze se u podnesku sudu u Floridi, koji je predat ove nedelje, preneo je britanski “Telegraf”. Ona tvrdi da ju je američki investicioni bankar “pozajmljivao” bogatim i moćnim prijateljima, objavio je britanski “Gardijan”.

Ta žena je izjavila da je više puta bila primoravana da ima seksualne odnose sa princom Endruom.

Optužbe su u vezi sa dugotrajnim sudskim procesom koji je pokrenula jedna žena tvrdeći da je nju iskorišćavao multimilioner Džefri Epštajn.

 On je, posle dogovora o priznanju krivice, osuđen zbog toga što je tražio od maloljetne devojke da s njim stupi u seksualne odnose.

(B92)

1 komentar

  1. I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Studying this information So i’m happy to exhibit that I’ve a very just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much definitely will make sure to don’t forget this web site and provides it a glance on a constant.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com