Vrijeme je za rušenje kralja! - Volim Podgoricu

Vrijeme je za rušenje kralja!

Košarkaši Crvene zvezde danas startuju u TOP 16 fazi Evrolige, a rival u rasprodatoj KOMBANK areni biće madridski Real.

Crveno-beli u euforičnom raspoloženju dočekuju najvećeg kandidata za osvajanje titule prvaka Evrope, nakon 15 pobjeda na startu Jadranske lige, ali i zbog drugog mjesta i pozitivnog skora (6-4) u prvoj fazi najelitnijeg takmičenja. Karte za meč planule su za nešto više od sat vremena i očekuje se da podrška sa tribina, kao i u dosadašnjem toku Evrolige, igračima bude vjetar u leđa.

Zvezda i Real sastaće se 12. put u klupskoj istoriji, Madriđani su pobijedili sedam puta, ali crveno-beli se sa sjetom prisjećaju duela iz 2006. godine kada su u Pioniru slavili sa ubjedljivih 100:81.

Trener Dejan Radonjić, od kada je na klupi Zvezde, protiv španskih ekipa ima svih osam pobjeda, padali su Laboral, Bilbao, Valensija, ali rival nije bio Real. Novi veliki ispit za mladi tim Zvezde, koji ulazi kao autasajder protiv Reala i ekipe kojoj je ove sezone cilj da na domaćem parketu i fajnal-foru ponovo dotakne krov Evrope.

Radonjić je uoči meča istakao da očekuje još jedan spektakl i dodao da vjeruje da njegov tim može da iznenadi favorizovani Real.

Utakmica počinje u 19 časova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com