Ubio osmoro, poštedio dvije bebe - Volim Podgoricu

Ubio osmoro, poštedio dvije bebe

Kanađanin Fu Lam, koji je početkom sedmice ubio osam osoba u Edmontonu, gradu na zapadu Kanade, poštedio je život dvije bebe, nakon čega je ubio svoju posljednju žrtvu i potom izvršio samoubistvo, saopštila je danas policija.

Lam (53) je ubio pet odraslih osoba i dvoje djece od osam i tri godine. On je u kući ubio suprugu, njene roditelje i porodičnog prijatelja.

On je ubio jednu ženu u drugoj kući u Edmontonu, nakon čega se odvezao do obližnjeg vijetnamskog restorana, gdje je izvršio samoubistvo.

U policijskom saopštenju se navodi da je Lam ostavio osmomjesečnu djevojčicu i jednogodišnjeg dječaka kod rodbine u Edmontonu, nakon čega je ubio svoju osmu žrtvu.

“Postoji velika šansa da su ta djeca bila u kući u kojoj su izvršena ubistva”, izjavio je policijski zvaničnik Mark Neufeld.

Sve žrtve su članovi vijetnamske zajednice u Edmontonu.

1 komentar

  1. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I¡¦m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com