Reporter na tajnoj žurki: Za 50 evra seks s kim god želite! - Volim Podgoricu

Reporter na tajnoj žurki: Za 50 evra seks s kim god želite!

– Poželjno je da obučete neko seksi rublje i da budete dobro raspoloženi, a ako se stidite što dolazite u svinger klub, slobodno stavite maske dok se ne opustite.

Ovaj praktičan savjet ljubazno nam je dao vlasnik kluba za svingere u Beogradu, kada sam preko telefona raspitivala za doček Nove godine za sebe i koleginicu.
– Pošto je ogromno interesovanje, morate da rezervišete. Cijena za parove je 50 evra, ali dvije djevojke imaju popust – za obje je 30 evra. Tu su vam uključeni neograničena hrana i piće – pričao je on, a ja sam folirala da smo nas dvije lezbijke.
– Godinu dana smo u vezi, ali povremeno smo i sa muškarcima – rekla sam mu i rezervisala dva mjesta.

U najneobičniji provod ikada krenule smo oko pola deset uveče, 31. decembra. Stavile smo maske i zaputile se u nepoznato.

Sve u znaku seksa

Otvorila su se vrata suterena velikog 500 kvadratnih metara. Na ulazu nas dočekuje gazda kluba i atraktivna crnka obučena u seksi odjelce Deda Mrazice.
– Izvolite, dame. Prvo da vam pokažem klub pošto još nije gužva! – uvodi nas, dok ga radoznalo pratimo.
Poslije detaljne ture kroz klub sjedamo za šank.
Nekih deset minuta kasnije, prilazi nasmejani ćelavi tip. 

Prvo muvanje

Počinje da se udvara. Raspituje se kako smo se upoznale, koliko smo dugo u vezi i da li volimo i muškarce.
– Uskoro će da mi stigne partnerka, pa ću da nam rezervišem džakuzi za četvoro, šta kažete? Ona je skroz otvorena i bez predrasuda, svidjeće vam se, obećavam – pokušao je da nas zaintrigira udvarač.

Čim je zamakao, nas dvije se dogovaramo da zbrišemo prije nego što bude kasno. A vama otkrivamo šta sve se nudi ako prihvatite neku ovakvu ponudu.

Klasičan kafić
ALKOHOL I UPOZNAVANJE

Prva prostorija ne razlikuje se od bilo kog kafića. Šank, separei i parovi uobičajenog izgleda. I mlađi i stariji. Svi radoznalo posmatraju jedni druge tražeći s kim bi mogli da se zbliže. Tek jedna osoba izgledom privlači pažnju – šanker. Ima mrežastu majicu, bundicu, kožne helanke, čizme sa platformom i crvena sočiva. Moja „djevojka“ i ja sjedamo za šank, a šanker, uprkos svim našim predrasudama, započinje konverzaciju krajnje fino i zanimljivo.

Intimna soba
DŽAKUZI S PORNIĆIMA

Naš vodič otvara vrata i ulazimo u toplu mračnu sobu. U njoj je krevet, ogroman džakuzi i video-bim, na kom se vrte porno-filmovi.
– Džakuzi je za četiri osobe. Ovdje imate daljinski da izaberete pornić, pored je i krevet, a iza i velika tuš-kabina. Sve imate, samo da nađete društvo.

Lisice i bičevi
SOBA ZA SADO-MAZO

Onaj ko voli malo žešće stvari, na kraju završi u ovoj sobi, kaže vlasnik i razgrće zavjesu, iza koje se pojavljuju „sprave za mučenje“: lisice, neobično čudo za razapinjanje, bičevi i još nekoliko sprava, za koje nismo ukapirale čemu služe.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com