Podgorica: Uhapšeni Mladen Arsović i Aleksandar Bugarin zbog napada na taksistu - Volim Podgoricu

Podgorica: Uhapšeni Mladen Arsović i Aleksandar Bugarin zbog napada na taksistu

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica danas su uhapsili i zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, priveli Mladena Arsovića (31) iz Podgorice i Aleksandra Bugarina (25), rođenog u Bijelom Polju a nastanjenog u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su 2. januara napali i povrijedili taksistu firme „Alo taksi“ Borislava Bulatovića (59) i time počinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

„Sumnja se da su M.A. i A.B, 2. januara oko 9.30 sati u Vučedolskoj ulici u Podgorici, dok su bili u društvu sa V.D, V.N. i V.M, fizički napali B.B, vozača taksi firme „Alo taksi“, nakon što im je oštećeni saopštio da ne može da preveze pet lica svojim vozilom. Njih dvojica su, kako se sumnja, nakon kraće prepirke, B.B. zadali više udaraca rukama i nogama nakon čega su se udaljili sa lica mjesta“, saopštrno je iz Uprave policije.

U nedjelju, 4. januara, policija je, sa Arsovićem i Bugarinom, privela i Vuksana Malevića (26), Vujadina Nadaždina (30), Vlada Drobnjakovića (36) i od svih petorice uzela izjave.

Kako se navodi u današnjem saopštenju, službenici CB Podgorica su, po obavještenju o događaju, izašli na lice mjesta gdje su zatekli taksistu, kome je medicinska pomoć pružena u Urgentnom bloku Kliničkog centra, gdje je konstatovano da je zadobio tešku tjelesnu povredu – frakturu nosne kosti sa dislokacijom.

„O izjavama i cjelokupnom događaju je upoznat zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koji se izjasnio da se u postupcima M.A. i A.B. stiču elementi bića krivičnog djela teška tjelesna povreda, te je stoga naložio da mu se ova dva lica, uz poseban izvještaj, danas privedu, što je i učinjeno“, navodi se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com