Uhapšen Arsović, sa Bugarinom osumnjičen za prebijanje taksiste - Volim Podgoricu

Uhapšen Arsović, sa Bugarinom osumnjičen za prebijanje taksiste

Podgorička policija je uhapsila i Mladena Arsovića (31) iz Podgorice za kojim je tragala od prekjuče kada su uhapšene četiri osobe zbog prebijanja taksiste Borislava Bulatovića (59). 

Zbog sumnje da su povrijedili taksistu uhapšeni su Vuksan Malević (26), Vujadin Nadaždin (30), Vlado Drobnjaković (36) i Aleksandar Bugarin (25) iz Podgorice, ali se u današnjem policijskom saopštenju kao osumnjičeni za napad navode Bugarin i Arsović (31).

“Sumnja se da su M.A. i A.B, 02. januara 2015. godine, oko 09,30 časova u Vučedolskoj ulici u Podgorici, dok su bili u društvu sa V.D, V.N. i V.M, fizički napali B.B, vozača taksi firme „Alo taksi“, nakon što im je oštećeni saopštio da ne može da preveze pet lica svojim vozilom.

Njih dvojica su, kako se sumnja, nakon kraće prepirke, B.B. zadali više udaraca rukama i nogama nakon čega su se udaljili sa lica mjesta”, navodi se u policijskom saopštenju.

“Odbio sam da grupa od njih petoro sjedne u auto, jer za takvu vožnju nemam dozvolu. Oni su i protiv moje volje krenuli da ulaze u automobil, ali ja nijesam želio da krenem. U jednom trenutku jedan od njih me je sa zadnjeg sjedišta mučki udario u potiljak”, ispričao je Bulatović ranije “Vijestima”. 

Policija je na licu mjesta zatekla povrijeđenog Bulatovića, kom je pružena medicinska pomoć i konstatovan polomljen nos.

“Policijski službenici su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju djela, identifikovali sve aktere događaja i od navedenih pet lica – M.A, A.B, V.D, V.N. i V.M. uzeli izjave u prostorijama CB Podgorica. O izjavama i cjelokupnom događaju je upoznat zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koji se izjasnio da se u postupcima M.A. i A.B. stiču elementi bića krivičnog djela teška tjelesna povreda, te je stoga naložio da mu se ova dva lica, uz poseban izvještaj, danas privedu, što je i učinjeno”, zaključuje se u saopštenju.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com