“Gola” Jennifer Lopez na promociji - Volim Podgoricu

“Gola” Jennifer Lopez na promociji

Jennifer Lopez promovisala je svoju stranicu Bodylab, na kojoj nudi pregršt savjeta za zdrav život, uz poruku ‘kreirano za žene od žene’. Popularna J. Lo tvrdi kako zna tajnu kako svi možemo ‘postati cure svojih snova’ i biti najbolja verzija sebe. 

A da i sama zna kako biti cura iz snova pokazala je i ovaj put u odličnoj kombinaciji koja je naglasila sve njene atribute. Od glave do pete u nježnoj boji pijeska istaknula je noge, bedra i dekolte. 

‘Golo’ izdanje Jennifer nosi bez greške. Pencil suknja s prorezom otkrila je čvrsta bedra, a lagani push up grudnjak diskretno je naglasio dekolte. Kombinaciju su začinile Louboutin nude štikle koje su dodatno izdužile figuru.

Svestrana pjevačica i mama dvoje djece na službenom websiteu branda uz stručni tim nudi razne fitness savjete, recepte za proteinske shakeove, preparate za detoksikaciju, ali i neke svoje omiljene recepte. 

Svoju web stranicu ima i glumica Gwyneth Paltrow. Svojevrsni lifestyle portal Goop pokrenut je još 2008. godine, a sada osim kulinarskih savjeta nudi široki spektar tema koji se tiču zdravog života, šopinga, izlazaka, roditeljstva.

Osim Gwyneth Paltrow i Jennifer Lopez odmor od svijeta zabave pronašla je i Jessica Alba koja je nakon rođenja kćeri osnovala Honest Company, brand orijentisan prvenstveno na djecu, zdravu hranu i preparate za najmlađe.

(Zadovoljna)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com