Nema ispod koša boljeg od Miloša! - Volim Podgoricu

Nema ispod koša boljeg od Miloša!

Nakon grupne faze košarkaške Evrolige 24 trenera učesnica elitnog košarkaškog takmičenja Starog kontinenta, smatraju da organizartor igre moskovskog CSKA zaslužije priznanje za najkorisnijeg igrača, MVP. Popularni Teo je dobio trećinu glasova (33,33%), a na drugom mjestu je centar Crvene zvezde Boban Marjanović sa 20,83 odsto.

Treneri su u odgovoru na pitanja Evrolige, mišljenja da je Marjanović uz Hrvata iz Barselone, Anta Tomića, najbolji centar elitnog takmičenja (obojica dobila po 41,67%), ali i da je centar Zvezde napravio najveći pomak u kvalitetu igre u odnosu na početak sezone (isto 41,67%).

Teodosićje i najbolji plejmejker (41,67%) ispred Serhia Rodrigesa (Real, 25%) i Vasilisa Spanulisa (Olimpijakos, 16,67%). Spanulis je pobijedio na pitanja trenerima kojeg bi igrača najradiuje vidjeli u svojoj ekipi (33,33%), potom ko je najbolji lider ekipe (45,83%) i kojem bi igraču povjerili odlučujući napad (41,67%).

Najveća dolazeća zvijezda je Dario Šarić (Efes, 45,83%), a mladi Hrvat je podijelio mišljenja oko najboljeg krilnog centra Evrolige, pošto je i Nemanja Bjelica iz Fenerbahčea dobio identičan broj glasova (20,83%).

Iako košarkaške zaljubljenike oduševljava lucidnost u igri Teodosića, treneri naprotiv smatraju da je Dimitros Dijamantidis iz Panatinaikosa najinteligentniji igrač (33,33%), dok je Teo dobio 20,83 modsto glasova.

Najbolji ali i najagresivniji odbrambeni igrač je Teov saigrač Karl Hajns (16,67%), s tim, što je na prvo od ta dva pitanja prvo mjesto podijelio sa Stefanom Lazmeom  iz Efesa. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com