Lažni Dado Polumenta opljačkao obožavateljku! - Volim Podgoricu

Lažni Dado Polumenta opljačkao obožavateljku!

M.Đ. iz Niša, koji se na Fejsubuku predstavljao kao pjevač Dado Polumenta, na prevaru je od obožavateljke iz inostranstva “izvukao” 7.000 eura.

T. P. iz Švajcarske postala je na Facebooku prijatelj sa M. Đ, koji je vodio profil pod imenom poznatog pjevača. Nakon dužeg perioda dopisivanja o privatnim životima, “Dado” je T. P. rekao da mu je sestra teško bolesna, i da je za njeno liječenje potrebno 10.000 eura.

T.P. mu je najprije poslala 6.000 švajcarskih franaka, a zatim još 3.000, a da nešto nije u redu primijetila je tek kada je, po uplati, prestao da joj odgovara na poruke.

Prijavila ga je čim je ušla u Srbiju, a policija ga je pronašla na osnovu poštanske uplatnice, piše domaća štampa. On je priznao da je na isti način uzeo novac od još jedne obožavateljke iz susjedne države, a policija ne isključuje mogućnost da prevarenih djevojaka dobrog srca ima još.

Pravi Dado Polumenta rekao je za “Kurir” da je zaprepašćen ovom prevarom.

“Na sraman način je prevario tu jadnu ženu i zloupotrebio njenu privrženost meni. Moj otac koristi Facebook, i rekao mi je da ga je kontaktirala. Pozvaću je da bih saznao o čemu se radi”, rekao je pjevač koji lično ne koristi Facebook, mada ima verifikovanu stranicu na kojoj ima više od 430.000 fanova.

(Mondo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com