Majka i očuh je držali u ormanu i silovali svako veče! - Volim Podgoricu

Majka i očuh je držali u ormanu i silovali svako veče!

Ona je svoje djetinjstvo provela odvojena od braće i sestara, zarobljena, a ovi uznemirujući događaji su se desili kada je imala samo tri godine. Pet godina kasnije, pronađena je u malom ormanu, namučena i izgladnjela, teška samo 26 kilograma.

Loren Kavanaug (21) iz Dalas je bila žrtva seksualnog zlostavljanja kao mala djevojčica, sa svega tri godine. Ona je služila svojim roditeljima kao seksualni objekat uz pomoć kojeg su zadovoljavali svoje potrebe.

Loren je prežuivjela pakao od strane njene majke Barbare Atkinson i očuha Kenija Atkinsona.

Kada su je pronašli, ona je bila vidno namučena. Zadobila je povrede unutrašnjih organa, a neke kosti u tijelu su joj bile polomljene.

 

Danas, Loren je 21-godišnja studentkinja, koja hrabro govori o tome šta je preživjela u svom djetinjstvu. Na ovaj način želi da pomogne svim žrtvama seksualnog zlostavljanja.

Loren je u svom izlaganju rekla da je satima ležala u ormanu bez hrane i vode, pratila ju je samo tama. To je bio standarni prizor koji je upotpunio njenu svakodnevnicu kroz pet godina.

Ona se takođe prisjećala situacije kada su je očuh i majka izvukli iz ormana i silovali. Tada je imala samo tri godine. Nakon toga, ponovo su je vratili u orman koji je postao njen novi dom.

– Nisam ništa mogla da uradim u tami. Spavala sam na podu natopljenom urinom jer nisam smjela da koristim kupatilo – objasnila je tužno Loren.

Zlotvori su osuđeni 2002. godine na dožuvitnu robiju.

1 komentar

  1. I am usually to blogging and i also actually appreciate your content. The article has truly peaks my interest. I am going to bookmark your blog and keep checking for first time info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com