Josipović: “Srbija nam je prijatelj” - Volim Podgoricu

Josipović: “Srbija nam je prijatelj”

Podržavaćemo Srbiju na putu u EU, ali mora da ispuni sve uslove koje smo ispunili i mi, rekao je hrvatski predsjednik i predsjednički kandidat Ivo Josipović.

Kada je riječ o odnosu Hrvatske prema Srbiji, tu nema nikakvih promjena”, rekao je hrvatski predsjednik u izjavi novinarima poslije glasanja i dodao da je Srbija susjedna i prijateljska zemlja, i da ima puno otvorenih pitanja, koja valja riješiti.

Josipović je rekao da će nastaviti da podržava put Bosne i Hercegovine prema Evropskoj uniji, da joj bude prijatelj i da će nastojati da pomogne da se unutar BiH postigne sporazum o uređenju BiH i o ravnopravnosti građana. 

Josipović i njegova supruga Tatjana došli među prvima i glasali jutros u 7.15 sati u drugom izbornom krugu za predsjednika, na biračkom mjestu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu. 

“Izašao sam među prvima upravo zato da to bude poziv našim sugrađankama i sugrađanima da iskoriste svoje biračko pravo, izađu na izbore i daju svoj glas onom kandidatu za kojeg smatraju da je najbolji”, izjavio je Josipović novinarima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com