Dejvid Kameron: Ovaj lik je potpuni idiot! - Volim Podgoricu

Dejvid Kameron: Ovaj lik je potpuni idiot!

“Umalo sam se ugušio kašom”, rekao je britanski premijer Dejvid Kameron komentarišući izjavu jednog tv voditelja da je Birmingem “potpuno muslimanski grad”.

Premijer Velike Britanije rekao je da je prezenter televizije Fox News “potpuni idiot”. 

“Kad sam čuo šta je rekao, iskreno, umalo sam se ugušio kašom i pomislio da je možda stigao 1. april”, kaže Kameron. “Ovaj lik je očigledno potpuni idiot”. 

Stručnjak za terorizam Stiven Emerson izjavio je na američkom kanalu Fox News da osobe koje nijesu islamske veroispovijesti ne idu u Birmingem, koji je “postao u potpunosti muslimanski grad”. 

“U Britaniji to nijesu samo zone – to su cijeli gradovi poput Birmingema koji su u potpunosti muslimanski i u koje osobe koje nijesu islamske veroispovijesti jednostavno ne mogu da uđu. U nekim djelovima Londona postoji prava muslimanska policija koja bije i ozbiljno povređuje svakog ko se ne oblači prema pravilima islama”, izjavio je ovaj “stručnjak”. 

Emerson se kasnije izvinio što je “komentarisao lijepi Birmingem”. 

“Počeo je izvinjenjem. To je loš početak. Međutim, Brimingem je fantastičan primjer kako ljudi različitih vjera i različite prošlosti grade zajedno divan grad sa snažnom ekonomijom”, rekao je Kameron. 

Emersonov sajt opisuje voditelja kao “vodećeg stručnjaka” za islamske esktremističke mreže i ističe: “Emerson i njegovo osoblje često pružaju informacije američkoj vladi i državnim agencijama i članovima Kongresa”. 

Njegove tvrdnje odmah su izazvale oštre reakcije i podsmjeh, naročito na Twitteru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com