Simeone: Mesi me slagao, čista ruka! - Volim Podgoricu

Simeone: Mesi me slagao, čista ruka!

Trener Atletiko Madrida Dijego Ćolo Simeone rekao je da mu je Lionem Mesi rekao da nije igrao rukom, prije drugog gola Katalonca protiv ‘Jorgandžija’ (3:1).

“Protestovao sam kod Mesija zbog igranja rukom, a on mi je rekao nije bilo tako, iako je ruka bila ‘čista kao suza’. Ali, sve je to normalno”, rekao je Simeone.

Sporni momenat desio se prije drugog gola Barse, kada je Mesi sebi dao for na 40 metara od gola gostiju, a čini se da je Argentinac loptu zahvatio ramenom i grudima.

“Odigrali smo veoma loše prvo poluvrijeme. Nismo uspjeli da kontrolišemo posed, ali ni da pronađemo prostor. Bili smo bolji u drugom poluvremenu i bili blizu izjednačenja, ali su oni ipak uspjeli da prelome susret trećim pogotkom”, dodao je Simeone, “Bili su odlučni i kod prvog i kod trećeg gola, posebno u segmentu kada su gubili posed, što nama nije dozvolilo da stvorimo kontre. Oni su sjajan tim”.

Ekipu sa Visente Kalderona sada očekuje revanš meč Kupa Kralja sa gradskim rivalom Realom u četvrtak, kada će pokušati da odbrane dva gola prednosti iz prvog meča.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com