Kad turskoj ljepotici bivši pokuca na vrata… - Volim Podgoricu

Kad turskoj ljepotici bivši pokuca na vrata…

Džansu Dere (34) je prije četiri godine doživjela veliki emotivni poraz. Tadašnji dečko Džem Jilmaz (41) oženio se sa njenom najboljom prijateljicom. Raskid je glumici donio depresiju, a nekadašnji partner je nedavno zatražio drugu šansu od popularne Ejšan.

Glumica, koja je domaćoj publici najpoznatija po ulozi Ejšan u seriji “Ezel”, nije mogla da vjeruje svojim očima kad je na vratima vidjela bivšeg sa buketom ruža u rukama. Kako su rekli njeni prijatelji, plakao je kao dijete i preklinjao Džansu da mu se vrati.

Međutim, sve je bilo uzalud. Glumica ne može da oprosti nevjeru kojom je Džem prekinuo njihovu sedmogodišnju vezu. Poznati turski komičar je napravio veliku grešku kad je simpatičnu Džansu prevario sa Ahu Jagtu (36).

Kem se čak i oženio sa Ahu, dobio sina Kemala, ali je nakon trogodišnjeg braka riješio da se razvede od nje.

 – Plakala sam zbog Džema. Izdao me je i povrijedio kao niko u životu. Ništa nije moglo da me razveseli. Prijatelji su se trudili oko mene, ali tonula sam sve dublje. Zato sam danas radije sama nego s nekim ko me ne zaslužuje – rekla je Dere.

Džansu i Ahu su prijateljstvo započele radeći kao manekenke i vremenom su postale najbolje prijateljice.  Bile su u sjajnim odnosima dok Ahu nije počela vezu sa Džemom.

(Žena)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com