Nata Bekvalac pred sudijom: Cijena mi je manja nego što se priča - Volim Podgoricu

Nata Bekvalac pred sudijom: Cijena mi je manja nego što se priča

 

Pjevačica Nataša Bekvalac provela je juče skoro dva sata u Poreskoj upravi, gdje je davala iskaz inspektorima, a u pokušaju da opravda svoje bogatstvo i dokaže da uredno plaća obaveze, pozvala se na svog tatu Dragoljuba, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

Naime, prema grubim procjenama, srpska estrada godišnje utaji čak 87 miliona evra, i to tako što ne prijavljuje stvarne prihode. Da bi se to spriječilo, Poreska uprava je počela da poziva pjevače na razgovor, a među prvima na red je došla Nataša Bekvalac.

Dupli ugovori

– Nataša je dobila poziv za razgovor i stigla je u 13.45 sati. Došla je taksijem, a u zgradi se zadržala skoro do pola četiri, kad je i kraj radnog vremena. Inspektorima je na uvid donijela dio svojih ugovora kako bi pokazala da radi po zakonu. Pitali su je odakle joj luksuzan stan na Dedinju, koji je nedavno kupila, a ona je objasnila da joj je otac obezbjedio znatan dio novca kako bi se skućila – priča naš izvor.

Nedavno je pri kontroli jednog beogradskog splava otkriveno da vodi duplo knjigovodstvo, prema kojem je ovoj popularnoj pjevačici isplaćena veća suma za nastup nego što je pisalo u ugovoru, ali kad su je juče za to pitali inspektori, ona je oštro negirala.
– Nataša je rekla da su honorari za njene nastupe koji se pojavljuju u štampi „prenaduvani“ i da su i po nekoliko puta manji – navodi naš sagovornik.

Afrika se vadila na babu

Podsjetimo, prva koja se pojavila na razgovoru u Poreskoj bila je Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, koja je pozvana jer posjeduje vilu, dva džipa, gliser, luksuzni nakit i skupocjenu garderobu. Ona je na ispitivanju u ponedeljak rekla da pjeva za džabe, te da je MBW X6 dobila od dečka, a „mercedes S320“ od svoje babe.

Neda Ukraden nije došla “zbog bolesti”

I Neda Ukraden je pozvana da se juče javi u Poresku upravu, ali nije došla zbog bolesti.
– Poslednjih dana sam bila baš bolesna i prehlađena i zbog toga nisam otišla u Poresku upravu. Uredno sam se javila i danas ću se pojaviti sa cjelokupnom dokumentacijom koju sam pripremila.

Nemam čega da se plašim jer sam jedina pjevačica kojoj novac od nastupa leže na račun. Ja investiram svoj novac zarađen u inostranstvu u Srbiju i to me odvaja od mojih kolega – poručuje Ukradenova.

Nata zbrisala na sporedni ulaz

Kad je Nataša Bekvalac prilikom izlaska iz Poreske uprave primjetila ekipu Kurira, vratila se nazad, a onda se okrenutih leđa dogovorila sa obezbjeđenjem da izađe na sporednu kapiju. Do zaključenja broja Nataša nije odgovarala na naše pozive i poruke.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com