Koja su to pitanja koja bi vam muškarci rado postavili, a rijetko to čine - Volim Podgoricu

Koja su to pitanja koja bi vam muškarci rado postavili, a rijetko to čine

Iako ovih dana kao da ne postoji tema koja je tabu, i dalje postoje pitanja kojih se muškarci srame ili ih je strah da pitaju.

1. Sa koliko si muškaraca bila?

Jako je teško postaviti ovo pitanje zato što mnoge žene uopšte ne žele da pričaju o tome, pogotovo na početku veze. Takođe, muškarci će znatno češće osuđivati ženu ako je njen broj „prevelik“.

2. Da li si raspoložena za malo eksperimentisanja u krevetu?

Bez obzira na to koliko određena aktivnost bila „nastrana“, ona će se sasvim sigurno u nekom trenutku pojaviti u glavi muškarca. Veoma je teško pričati o ovim stvarima, a mnoge žene na početku veze uopšte ne žele da razmatraju nešto toliko seksualno.

3. Da li je moj penis najveći koji si ikada vidjela?

Muškarac neće postaviti ovo pitanje pošto se u većini slučaja plaši odgovora, ili se brine da ćete pomisliti da je nesiguran u svoju muškost.

4. Šta si sve ludo do sada uradila?

Ako vam muškarac postavi ovo pitanje na samom početku, onda budite sigurne da mu je na umu samo seks. U drugim situacijama ovo pitanje će postaviti samo kako bi procjenili koliko ste radoznali i željni da eksperimentišete. Međutim, uglavnom će izbeći ovo pitanje pošto se plaše da će ispasti nastrani.

5. Da li ćeš večeras spavati sa mnom?

Skoro svaki muškarac želi da postavi ovo pitanje na prvom sastanku. Čak i ukoliko žena ne šalje prave signale, seks kao opcija će i dalje biti u njegovim mislima. Naravno, ovo pitanje nikada neće postaviti iz poštovanja prema ženi, ali to svakako žele da znaju.

6. Da li sam bolji u krevetu od tvojih bivših?

Postoje brojni načini da se postavi ovo pitanje, ali nikada pravo vrijeme. Muškarac će možda željeti da zna da li radi sve kako treba u krevetu i kako može da bude bolji, ali ovo je nešto što nikada neće pitati jer bi mogao da ispadne nesiguran u svoje vještine.

7. Da li misliš da sam zgodan?

Muškarac ne može da postavi ovo pitanje a da ne ispadne nesiguran u sebe, a to je posljednja stvar za koju želi da se desi pred ženom.

8. Da li možemo da preskočimo kondom?

Ovo žele da pitaju svi muškarci, ali znaju da je to krajnje nekulturno i neodgovorno. I to je upravo razlog zašto skoro nikada nećete čuti ovo pitanje.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com