Sjećate se rukometašice Sare koja je zaprosila dečka na utakmici? Našla je drugog! - Volim Podgoricu

Sjećate se rukometašice Sare koja je zaprosila dečka na utakmici? Našla je drugog!

Sredinom aprila prošle godine juniorska reprezentativka u rukometu Sara Garović (20) učinila je nešto što bi malo koja djevojka uradila. Zaprosila je svog momka, fudbalera IMR-a Miljana Šoškića na utakmici i on je rekao “da”. Međutim, na putu do “ludog kamena” sreća im je okrenula leđa.

– To je tad bilo iz ljubavi i činilo se kao prava stvar, ali vremenom se ispostavilo da je bila velika greška. Nesigurnost i nepovjerenje. Nije mogao da me prati, nerviralo ga je interesovanje drugih ljudi za mene. Na red je došla ljubomora, ja to ne podnosim i mislim da je to bilo ključno – objašnjava nam Sara razlog za raskid veridbe sa Miljanom.

Prosidba se dogodila se na terenu fudbalskog kluba IM Rakovica, a pomoć u cijeloj akciji rukometašici su pružili Miljanovi saigrači koji su pred meč Rakovice i Budućnosti iz Dobanovaca izašli na teren sa majicama na kojima je pisalo – Da te volim malo je reći.

– Ona je ta, ona je prava. Siguran sam u to. Ma, bio sam u šoku, ni slutio nisam šta mi sprema. Ona je inače puna iznenađenja, ali ovako nešto… Tome se zaista nisam nadao – pričao nam je tada Miljan, još pod utiskom.

Ipak, od nedavno Sara je u novoj vezi.

– Novog dečka sam upoznala u kafani – otkriva nam Sara kako je započela novu ljubav, jer je staroj definitnivno došao kraj.

Na kraju priznaje da je romantična duša, a na pitanje da li će možda i novom dečku prirediti neko iznenađenje kao bivšem, kaže da je sve moguće.

– Pa, od mene možete sve da očekujete! Novom dečku daćemo malo vremena možda me i preduhitri – sa osmehom priča Sara Garović.

(24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com