Vučića na Kosovu napali i psovali Albanci (VIDEO) - Volim Podgoricu

Vučića na Kosovu napali i psovali Albanci (VIDEO)

Objavljen je snimak na kom se vidi kako grupa Albanaca šutira automobile u koloni u kojoj je tokom jučerašnje posjete Kosovu bio i srpski premijer Aleksandar Vučić, prenosi Blic.

Premijer je istakao da je veoma zadovoljan posjetom Kosovu i da je svuda bio lijepo dočekan, a Albancima koji su pokušavali da provociraju poručio je da šalje poruku mira a ne sukoba.

“Neki su mi upućivali pogrdne reči, šutirali automobil misleći valjda da je noga jača od kola, nadam se samo da ih noga nije zaboljela”, kazao je Vučić dodavši da je “ponosan na ponašanje srpskog naroda i na njegovu civilizovanost”.

Predsjednik Vlade Srbije poručio je onima koji su pokušali da ga isprovociraju da će im nabaviti knjige kako bi se naučili lijepom ponašanju.

Dok je davao izjave u porti manastira Gračanica, novinari albanskih medija uputili su Vučiću provokativna pitanja poput onih kada će se Srbija izviniti za dešavanja na Kosovu i kada će priznati nezavisnost Kosova.

 Na pitanje o priznavanju nezavisnosti Kosova, predsjednik Vlade Srbije je odgovorio pitanjem albanskom novinaru “da li je to njegov veliki san”, nakon čega je dodao da ne želi da odgovara na “neozbiljna” pitanja.

1 komentar

  1. My wife and i ended up being very relieved that Ervin managed to finish up his basic research from the precious recommendations he gained while using the web site. It’s not at all simplistic just to find yourself releasing information which men and women could have been making money from. So we fully grasp we have got the blog owner to appreciate for that. All of the illustrations you made, the simple web site navigation, the relationships your site aid to promote – it’s got many great, and it is leading our son in addition to our family know that the concept is fun, which is certainly truly mandatory. Thank you for all the pieces!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com