DPS: Mandiću, Miliću i Kneževiću ne smetaju pozivi na rat - Volim Podgoricu

DPS: Mandiću, Miliću i Kneževiću ne smetaju pozivi na rat

Današnji protest zbog posjete kosovskog vicepremijera Hašima Tačija, osim uobičajene uzaludnosti, još jednom razobličio politiku i djelovanje Demokratskog fronta i SNP-a, poručio je poslanik DPS-a Predrag Sekulić, istakavši da njihovim liderima nije smetao govor mržnje i ratnohuškačka reotrika.

“Andriji Mandiću, Srđanu Miliću, Milanu Kneževiću i ostalima iz njihovih partija koji su bili na protestu, ni jednog trenutka nije zasmetalo što se skandira „Ubij Šiptara“ i što se poziva na novi rat”, naglasio je Sekulić, saopšteno je iz DPS-a.

On smatra da učešće lidera DF-a i SNP-a na današnjem protestu i “njihova prećutna saglasnost sa pozivima na ubijanje i ratovanje”, jasno govori da se nikada nijesu odrekli svojih izvornih političkh ciljeva.

“Koliko god se zaklanjali iza svojih navodnih „evropskih vrijednosti“, njihova istinska i suštinska politika viđena je danas. sim što po Crnoj Gori barjače obračunima sa susjednim državama i njihovim zvaničnicima, ove navodne „proevropske demokrate“ opasno manipulišu i zloupotrebljavaju emocije nevoljnika koji su spas pronašli u ovoj zemlji”, istakao je Sekulić.

On je poručio da građani neće nasjesti.

“Crnogorski građani su odavno prepoznali njihove opasne namjere i ksenofobičnu politiku i nema načina da ih bilo ko od današnjih “jurišnika” prevari proevropskom retorikom”, kazao je Sekulić.

On smatra da su jedino uspjeli da zavedu zanemarljiv broj predstavnika Brisela u Crnoj Gori, koji im je, kako je kazao, zdušno pomagao da se predstave kao moguća alternativa na crnogorskom integracionom putu.

“Valjda je i gospodinu Mitji Drobniču danas sve jasno”, zaključio je Sekulić.

1 komentar

  1. I am usually to blogging and that i genuinely appreciate your posts. The content has really peaks my interest. I will bookmark your internet site and maintain checking for new information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com