Hoze Mujica i dalje zadivljuje planetu: Sada je u svoju bubu primio stopere! - Volim Podgoricu

Hoze Mujica i dalje zadivljuje planetu: Sada je u svoju bubu primio stopere!

 

Hoze Mujica, predsednik Urugvaja nastavlja da zapanjuje i zadivljuje svijet. Poslednji događaj koji je zapalio društvene mreže je status jednog Urugvajca koji tvrdi da mu je upravo Mujica stao dok je stopirao!

Osoba koja je Heraldu Akosti ponudila prevoz u svojim kolima rekla je da može da ga dobaci samo do predsjedničke palate, a mladi autostoper je uskoro shvatio i zašto – jer je za volanom bio lično urugvajski predsjednik Hose Muhika.

To je barem ono što je Akosta ispričao dnevnom listu El Observatore, navodeći da ga je Muhika pokupio 5. januara dok je stopirao.

On je rekao da je na desetine automobila prošlo pored njega dok stajao sa podignutim palcem na autoputu na jugozapadu Urugvaja.

Nije odmah prepoznao putnike automobila koji su mu konačno stali i povezli ga, mada mu se “žena učinila jako poznatom”.

“Kada sam ušao u kola rekao sam sebi ova žena mi je odnekud poznata”, kazao je mladić aludirajući na Muhikovu suprugu, Lusiju Topolanski.

Nakon izvjesnog vremena shvatio je ko su mu saputnici.

“Nisam mogao da vjerujem da me predsjednik vozi!”, izjavio je za El Observatore Akosta koji je svoju avanturu podijelio na Fejsbuku gdje je postavio nekoliko fotografija muškarca i žene koji jako liče na urugvajski predsjednički par.

U kolima je sa njima bio i njihov pas Manuela.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com