Za sve je kriva svekrva: Ronaldo raskinuo sa Irinom - Volim Podgoricu

Za sve je kriva svekrva: Ronaldo raskinuo sa Irinom

Danima se već šuška da su ruska ljepotica i njen partner, jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo, raskinuli posle pet godina. Sva ta govorkanja su podgrijana nakon što je Irina “otpratila” Kristijana sa Twittera.

A evo i navodnog razloga za raskid petogodišnje romanse. Pojedini portugalski mediji tvrde da su problemi u raju nastali zbog rođendana Ronaldove majke.

Fudbaler Real Madrida je zamislio da iznenadi svoju majku Mariju Dolores dos Santoš Aveiro za njen 60. rođendan. Ideja je bila da on i Irina zajedno odu do njene kuće u Madeiri, ali je Irina to odlučno odbila.

Tako je počela svađa, a potom i odluka o raskidu.

“Kristijano je želio da iznenadi svoju majku. On i Irina su bili zajedno u Dubaiju, ali je Kristijano želio samo da odu do Madeire kako bi joj čestitali rođendan. Irina nije željela da ide. Baš su se žestoko posvađali. Nisu ni novogodišnje veče proveli zajedno, Kristijano je bio sa sinom”, rekao je neimenovani izvor blizak portugalskom fudbaleru i nastavio:

“Irini je zasmetalo to što je on na prvo mjesto stavio svoju majku. To je zaboljelo, a i bila je kap koja je prelila čašu, jer poslednjih mjeseci između njih nije baš sve bilo bajno”.

Epilog svađe je bio da je Irina ostala u Dubaiju, a Ronaldo je otišao do majke, a potom je dobio Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera 2014. godine.

Inače, isti izvor navodi da se snajka i svekrva baš i ne mirišu.

“Dolores (Ronaldova majka) misli da Irina nije dobra osoba za majku Ronaldovog sina. Dolores želi da Kristijano bude sa nekom koja će biti prava majka njegovom sinu. Irini majčinstvo trenutno nije na prvom mjestu”, dodaje taj neimenovani izvor.

Irina je u međuvremenu otpratila Kristijana sa Twittera, ali ni on joj nije ostao dužan. U oči je zapalo (ili bolje reći: uši je zaparalo) to što Ronaldo, u govoru nakon dobijanja Zlatne lopte, nijednom nije spomenuo Ruskinju.

“Osjećam se izuzetno srećno i počastvovano što sam po treći put dobio ovo priznanje. Hvala mojoj porodici i svima koji su me podržavali, mojim saigračima iz Real Madrida, portugalske reprezentacije…”.

Irina nije bila na toj svečanosti. A njen PR je objasnio da je “imala zakazane obaveze”.

 (Press)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com