Gvinet Paltrou doživjela modni fijasko - Volim Podgoricu

Gvinet Paltrou doživjela modni fijasko

Ona ima pun garderober predivnih haljina, sakoa i pantalona potpisanih prestižnim imenima iz svijeta mode i liniju na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene. Ipak, Gvinet je napravila redak gaf kada se pojavila u emisiji Džimija Falona u bizarnom bež kombinezonu sa čudnim detaljima.

Atraktivna glumica je svoj „stil” upotpunila crnim sandalama na štiklu.

Sva sreća, pa je svojim zabavnim pričama uspjela da skrene pažnju sa svog modnog fijaska, pa je tako u emisji ispričala kako je izgledao njen prvi susret sa famoznim Džonijem Depom. Naime, holivudski srcolomac je bio, kako kaže, toliko kul da nije odbila cigaretu kada ju je ponudio.

– Rekla sam mu da sam prestala da pušim, ali da njega jednostavno ne mogu da odbijem. Taj čovjek zrači nevjerovatnom harizom – objasnila je ona.

Za Breda Pita, sa kojim se zabavljala sredinom devedesetih, rekla je da je bio suviše dobar za nju, a za Bena Afleka da je bio potpuni promašaj.

(Žena)

1 komentar

  1. I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next! xrumer

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com