Home / ŽIVOT + / Zdravlje / Otac Tadej ostavio nam je lijek za rak!

Otac Tadej ostavio nam je lijek za rak!

Saznajte kako da izliječite rak po metodi i receptu koji nam je u amanet ostavio veliki otac Tadej, koji se smatrao da kancer nije samo bolest tijela, već i bolest duha, pa je za izliječenje jako važno i duševno se očistiti

Otac Tadej kaže da kancer može biti i Božija kazna, odnosno da je nastao zbog grijeha pa se duše kroz bolest tela čiste i ispaštaju. Ako hoće da se izliječe prvo moraju da prekinu lanac grijeha (praroditeljskog, roditeljskog ili ličnog), a to se može postići samo okretanjem Bogu, odnosno, okretanjem leđa grijehu.

Prvo mora da se ispovedi čitav život, od sedme godine do sadašnjeg trenutka. Zatim treba, koliko je moguće, živjeti pobožno, postiti i ići na liturgiju. Najvažnije je da se iz ishrane izbaci meso. Ako je kancer u početnoj fazi, treba jesti sjemenke kajsije 20-30 komada dnevno, jer sadrže vitamin B17, ako je kancer u odmakloj fazi onda treba jesti po 80 komada sjemenki dnevno. Preventivno možete jesti po 10 komada dnevno.

Ovo je metoda koju preporučuje Otac Tadej, kako da izliječite svaki oblik „raka“ ako živite pobožno:

Onima koji boluju od raka Otac Tadej kao glavno i osnovno preporučuje da uopšte ne jedu meso. Mesa se dijele na bela i crvena, bijela mesa su riblja mesa i ona su zdrava. Crvena mesa su štetna, ali mi ne znamo da su to sva ostala osim ribljeg i danas je toliko meso zatrovano kancerogenim materijama, od mesa prosto bujaju ćelije raka, zbog silnih otrova to meso danas više ne treba jesti, čak ni živinsko. To je najvažnije, da se izbaci meso. Meso se može zamijeniti koprivom koja ima takve sastojke da snažno djeluje na organizam.

Vodu iz česme ne treba uopšte piti (posebno ko boluje od raka) jer ako pijete vodu iz česme i ako ne jedete meso ipak ne možete ozdraviti jer je u njoj dvostruko ako ne i više hlora nego što je dozvoljeno.

Recept:

Prolom voda liječi rak ali samo pod jednim uslovom, da se ništa svježe ne jede niti prženo na ulju, ništa, samo da se kuva u prolom vodi. Ništa nekuvano ni svježe voće i povrće niti išta se ne jede osim povrća kuvanog u prolom vodi. Pije se prolom voda i ni jedna druga. Bukvalno ni salata ne smije da se jede ako nije skuvana u prolom vodi. Jeste teško i neukusno jer se samo jede kuvano i pije prolom voda ali to je jedini način.

Kada se bolesnik izliječi, što traje nekada 40 dana a nekada koji mesec, treba nastaviti s takvom ishranom još 30 dana.

Bolesni od raka obavezno treba da idi u crkvu, na liturgiju svake nedelje, da se detaljno ispovede i pričešćuju, smirenje će takođe pomoći da naši organi funkcionišu mnogo bolje i pravilno rade. Čak i onda kada ljekari dignu ruke od bolesnika za njega nije kasno ako ako se bude pridržavao ovog uputstva.

(Telegraf.rs)

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com