Sekulić SNP-u: Da ste više mene čitali, saopštenja bi vam bila pismenija! - Volim Podgoricu

Sekulić SNP-u: Da ste više mene čitali, saopštenja bi vam bila pismenija!

“Vaše prisustvo i podrška skupu na kojem su se ponovo čuli ratni pokliči i poziv na ubijanje ljudi sa kojima dijelimo isti zivotni prostor samo je još jednom, po ko zna koji put, do kraja razobličilo vašu politiku. Vaše zalaganje za evropske vrijednosti (i ne manje važno – hrišćanske), vrijedi samo do trenutka dok se ne začuje nečiji nacionalistički poziv na okupljanje protiv onih koji su drugačiji. Uostalom, to je bio osnovni razlog zbog kojeg smo se i razišli prije 17 godina”, naveo je poslanik Demokratske partije socijalista u odgovoru SNP-u. 

Sekulić je ranije ocijenio da je protest protiv posjete potpredsjednika Vlade Kosova Hašima Tačija Podgorici, “osim uobičajene uzaludnosti, još jednom razobličio politiku i djelovanje Demokratskog fronta i SNP”.

SNPO je naveo da je “tvrdnja Sekulića, da lideri opozicije opasno manipulišu i zloupotrebljavaju emocije nevoljnika koji su spas pronašli u Crnoj Gori, zlonamjerna i govori o njegovom bijesu”.

“Nažalost, vi ste i dalje, i pored protoka toliko vremena, ostali zarobljenici svoje prošlosti i nemate snage ni ljudske hrabrosti da prihvatite one koji su drugačiji od vas. Dobro je što građani Crne Gore ne podržavaju vašu nacionalističku politiku i što je Crna Gora danas demokratski puno zrelija nego lideri opozicije”, naveo je Sekulić u odgovoru SNP-u.

Na komentar te partije o njegovom književnom stvaralaštvu, poslanik DPS-a je kazao da je “veoma ponosan na njega”.

“Uostalom, da ste više čitali to što sam pisao, vaša srca ne bi danas bila ispunjena mržnjom prema drugima i imali biste snage i hrabrosti da se ogradite od poziva za ubijanje onih koji nijesu iste vjere ili nacije kao vi. I naravno – saopštenja bi vam bila pismenija”, kazao je Sekulić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com