Muškarci se izjasnili: Šta sve treba da ima idealna žena

Seksi, pametna i sa dobrim smislom za humor – obično se misli da je muškarcima to najvažnije. Ali nije baš tako. Obični muškarci su na Fejsbuku odgovorili na pitanje koje osobine treba da posjeduje savršena žena. Ovako glase njihovi odgovori.

 

1) JEDINSTVENA

– Da bi bila idealna, mora da bude jedinstvena. Sama po sebi ne mora da odskače od drugih, ali njen smisao za humor, osmijeh i interesovanja moraju da je izdvoje. Ona voli da se druži, ali zna da osjeti i kada mi je potrebno da budem sam – napisao je Džejson.

 

2) NEZAVISNA I DIREKTNA

– Ona treba da bude lijepa, nezavisna i da predstavlja izazov. Treba da bude direktna i iskrena i da želi da nauči nove stvari. Još ako voli da putuje i ako voli hranu, ne znam šta bi mi više trebalo – napisao je Brajan.

 

3) SPREMNA NA KOMPROMIS

 

– Oduvijek sam cijenio ljude koji su spremni na kompromis, jer je to temelj svake veze. Osim toga, idelana žena treba da ima uvjerenja i moralne vrijednosti slične mojima – kaže Erik.

 

4) SLIČNA INTERESOVANJA

 – Ne tražim žensku verziju sebe, već samo nekog ko će imati slična interesovanja. Treba mi neko s kim bih rado ostao na pustom ostrvu – kaže Ernesto.

 

5) PONIZNOST I SAMOUVJERENOST

– Meni je potrebna žena koja umije da se povinuje, ali da je, u isto vrijeme, i toliko samouvjerena da se istakne među drugima – priznao je Džef.

 

6) AMBICIOZNA

– Meni su najprivlačnije ambiciozne djevojke sa jasnim ciljevima. Moja idealna žena ne bi smjela da sjedi kod kuće i da očekuje da muškarac brine o njoj. Tako vrijedna žena zaslužuje da dobije sve što poželi – kaže Sin.

 

7) SNAŽNA

– Savršena žena zna da brine o sebi, snažna je i ne ponaša se djetinjasto. Ona bi trebalo da se slaže dobro sa mojiim prijateljima, da mi bude oslonac i da voli slične stvari kao i ja – kaže Emilio.

 

8) ZGODNA

– Kad sam tražio savršenu ženu, najvažnije mi je bilo da bude odana, zgodna, zabavna i da ima velike grudi. Sada sam u vezi sa ženom koja ima tri od te četiri odlike. Osim toga, potreban mi je neko ko će biti dobar roditelj i ko će voljeti moju porodicu skoro koliko i ja – kaže Stiven.

(Žena)

 

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close