Enrike prelomio: Mesi najbolji fudbaler svih vremena! - Volim Podgoricu

Enrike prelomio: Mesi najbolji fudbaler svih vremena!

Trener i nekadašnji igrač španskog fudbalskog kluba Barselona Luis Enrike izjavio je da je Argentinac Lionel Mesi najbolji fudbaler svih vremena.

Enrike je odgovarao na pitanja novinara pred sjutrašnju utakmicu četvrtine finala Kupa Kraljeva, u okviru kojeg će Barselona odmjeriti snage sa Atletiko Madridom.

Iako su pojedini mediji pisali o navodnim problemima imeđu Enrikea i Mesija, ono što je on rekao o tom Argentincu bile su samo riječi hvale.

“Ni u periodu dok sam ja igrao, niti ranije, nije bilo igrača poput njega. Leo je najbolji fudbaler svih vremena. U to nemam nikakve sumnje. Kristijano je takođe vrhunski igrača, ali je u smislu fudbala ispod Lea”, rekao je on.

U vezi s Atletiko Madridom, Enrike je kazao da je to jedan klub koji ima vrlo kvalitetnu odbranu i vrlo su dobri iz prekida.

“Bilo u odbrani bilo u napadu, vrlo dobro znaju šta treba raditi. Tim kojeg se treba bojati. Ne smijemo se osloniti na našu pobjedu u ligi od 3-1. Na toj utakmici moramo nastaviti s našim pritiskom i agresivnošću”, rekao je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com