UŽAS: Zgazio majku dok je držala dijete za ruku - Volim Podgoricu

UŽAS: Zgazio majku dok je držala dijete za ruku

Dragana Milanović (29), majka troje maloletne djece iz Majura kod Jagodine, preminula je tri dana nakon što je komšija Perica J. (60) udario kolima.

U trenutku nesreće koja se dogodila u petak oko 15.15 časova Dragana je držala za ruku ćerku Milicu, koja za dvije nedelje treba da napuni 5 godina. Perica je “puntom” izletio na trotoar i iz ruku djeteta otrgao majku i odbacio je 11 metara dalje. Uprkos teškim povredana koje je nanio ženi, vozaču nije određen pritvor, piše beogradska štampa.

Aleksandar Milanović (30), Draganin suprug, objašnjava da je njegova žena s ćerkom krenula do prodavnice.

– Čuo sam zvuk automobila koji je išao velikom brzinom i snažan udarac Kad sam istrčao na ulicu, ćerka je zanijmila, a moja Dragana je nepomično ležala. Pritrčao sam joj, a ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da joj izvadim jezik. U trenutku je došla k sebi. Suze su joj lile niz lice i pitala me je  – Joj, Aco, što me ovaj ubi – priča uplakani Milanović.

On navodi da se vozač zaustavio 50 metara dalje.

– Bio sam u potpunom šoku, a on mi se bacao na leđa. Bio je vidno pijan. Nisam znao šta ću sa ženom i u jednom trenutku sam ga vjerovatno odgurnuo – priča Milanović.

Prema njegovim riječima, ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja ih je prevezla u Dom zdravlja u Jagodinu.

– Dragana je bila svjesna. Pričala mi je kako je sve boli i da ne može više da izdrži. S nama je tamo bio i vozač, njemu su izvadili krv, a poslali su i saobraćajca da me ispita zašto sam ga udario. Nekoliko sati smo čekali neurologa, koja nam je rekla da Dragana ima lakše povrede. Međutim, pošto se i dalje žalila na bolove, prevezli smo je u ćuprijsku bolnicu. Tamo mi je ljekar rekao da je Dragani mozak pretvoren u kašu i da je pitanje vremena kad će umreti – navodi očajni čovjek.

Aleksandar sa Draganom ima ćerku i dva sina.

– Djeca me neprestano pitaju kad će mama kući. Još im nisam rekao. Milica traži da ide sa mamom da kupe sliku za tortu. I stariji sin mi je tražio da ga vodim kod majke. Šta da kažem djeci, žta da radim – jeca nesrećni Milanović.

Nedaleko od mjesta nesreće stanuje i osumnjičeni Perica J.

Suprug poginule žene kaže da ga je mnogo pogodilo što vozač nije proveo ni sat u zatvoru.

– Nijednog trenutka ga nisu zadržali, a mene su pre mjesec dana zatvorili i odredili mi 100 dana zatvora jer sam bez tablica vozio automobil koji sam popravljao drugaru. Plašim se da ubistvo moje žene ne prođe nekažnjeno – kaže Milanović.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com