Zakorači u budućnost: Još nije kasno da se prijavite - Volim Podgoricu

Zakorači u budućnost: Još nije kasno da se prijavite

 

Ponovo su aktuelne radionice “Enter Your Future” koje organizuje studentska organizacija AISEC na Ekonomskom fakultetu. 

Na svečanom otvaranju drugog po redu projekta na Ekonomskom fakultetu u Podgorici kojem su prisustvovali brojni učesnici, predavači radionica iz inostranstva, kao i partneri i članovi ove organizacije, najavljeno je da će radionice trajati u narednih 40 dana, pa će učesnici biti u prilici da kroz radionice neformalnog obrazovanja steknu nova znanja i vještine. 

“Članovi AIESEC Montenegro organizacije su tokom proteklog perioda vrijedno radili na pripremi novog izdanja projekta s ciljem da studentima i srednjoškolcima u Crnoj Gori pruži internacionalno iskustvo i šansu da razviju praktične vještine na jedan potpuno drugačiji način. Prošlog ljeta smo na kraju projekta imali zadovoljne učesnike i uručili preko 60 sertifikata, što predstavlja veliki uspjeh za jednu mladu organizaciju kao što je naša. Međutim, drugo izdanje projekta je privuklo preko 100 mladih ljudi koji su nam ukazali povjerenje što nas čini vrlo ponosnim i daje nam dodatnu motivaciju za rad na novim projektima”, saopšteno je iz ove organizacije.

Novo izdanje projekta Enter Your Future obuhvata radionice “soft skills”, “world media”, “developing professional profile” i “portuguese language”, sa predavačima iz Brazila, Hrvatske, Portugala i Ukrajine koji imaju relevantno znanje i iskustvo iz oblasti pomenutih radionica. Projekat se realizuje na engleskom jeziku, što predstavlja dodatnu prednost za učesnike pružajući im priliku da unaprijede znanje engleskog jezika kroz komunikaciju sa inostranim predavačima.

Kao partneri studentske organizacije AIESEC Montenegro, konsultantska kompanija Ernst & Young i NLP Institut su za učesnike projekta pripremili dvije dodatne radionice koje će najaktivniji učesnici moći da pohađaju besplatno. Nagrađeni učesnici će dobiti besplatni NLP trening kao i mogućnost da učestvuju na radionici koju organizuje poznata kompanija Ernst & Young.

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, kompanija Ernst & Young organizuje program „Tvoja karijera može početi ovdje“, za neformalnu edukaciju mladih u Crnoj Gori uz pomoć Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatima biće omogućene stipendije i prakse u EY Podgorica, uz mogućnost zaposlenja u oktobru ove godine. CV na engleskom jeziku kandidati mogu dostaviti do 1. februara na mail [email protected], a sve dodatne informacije se mogu naći na zvaničnoj Facebook stranici organizacije. 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com