KOLAŠIN: Koalicija će trajati koliko i ljubav mačora u februaru - Volim Podgoricu

KOLAŠIN: Koalicija će trajati koliko i ljubav mačora u februaru

Prva žena Kolašina Željka Vuksanovic razriješila je vršioca dužnosti komunalnog nacelnika Dragoljuba Mija Bukilica i to zbog neposlušnosti. Time su se tenzije unutar koalicije SNP-SDP-DF nastavile.

Nakon što je više od mjesec bio vršilac dužnosti načelnika Komunalnog preduzeća, Bukilić je razriješen dužnosti, a to je potvrdila i sama predsjednica opštine Željka Vuksanović.

Bukilić je skrivio predsjednici Vuksanović “neposlušnost” jer nije želio da da otkaz inspektorki Komunalne policije Ani Šćepanović nakon sječe stabla lipe u glavnoj gradskoj ulici, pišu Dnevne novine.

Vuksanović je kazala da je razlog za razrješenje neostvarivanje funkcije Komunalne policije i kontinuiranog rada u službi, kao i nepostupanje po nalozima izvršnog organa vezanim za obavljenje poslova u skladu sa zakonom i drugim aktima.

Bukilić je, pak, poručio da ne priznaje koaliciju koja sada očigledno predstavlja samo riječ, te da će ona trajati koliko i “ljubav mačora u februaru’! On je kazao i da izjave predsjednice kolašinske opštine nijesu tačne, te da njegov rad može provjeriti kod Komunalne policije, ispostave kolašinske policije i kod potpredsjednika opštine Đura Miloševića, te da ako oni potvrde da njegov rad nije bio dobar, on neće imati bilo kakvog komentara.

“Ipak, posrijedi je sasvim nešto drugo. Naređeno mi je da Šćepanovićki dam otkaz zbog posječene lipe, što sam odbio. Zalagao sam se još od početka koalicionog partnerstva da se razriješe dužnosti funkcioneri opštine, a ne obični građani. Dok se funkcioneri šepure po opštini, od početka koalicije udara se na sirotinju. Nijesam iznenađen potezom Vuksanovićke, već potezom svojih partijskih kolega’; kazao je Bukilić.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com