Mijatović: Žao mi je momka koji je ukrao rolex - Volim Podgoricu

Mijatović: Žao mi je momka koji je ukrao rolex

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović izjavio je da mu je žao momka koji mu je ukrao sat “roleks” u srijedu po podne na aerodromu u Podgorici.

Srpski državljanin koji je Mijatoviću ukrao sat ubrzo je uhapšen na aerodromu, a zbog neprijatnog događaja let za Beograd bio je pomjeren za čitavih sat i po.

Mijatoviću je sat koji vrijedi oko 10 hiljada eura, pokušao da ukrade 27- godišnji Stefan Karišik.

“Sjedio sam u uglu aerodromske čekaonice i do pasoške kontrole, to jest prolaska kroz skener, nijesam primijetio da mi sata nema na ruci. Kad sam to shvatio i prijavio, pripadnici crnogorske policije na aerodromu su nevjerovatno brzo reagovali i pronašli počinioca. Zahvaljujem im, bar na ovaj način”, rekao je Mijatović za “Blic”.

Nakon hapšenja kradljivca, nekadašnji as se nakratko suočio s njim.

“Žao mi je i momka, koja ga je nevolja natjerala da se odluči na tako glup gest? Najviše mi je bilo neprijatno zbog putnika koji su morali dugo da čekaju na let. Ali, dešava se. Meni, srećom, prvi put nešto ovako.”, poručio je Mijatović.  

Karišik je, kako prenosi “Blic”, zaposlen u jednoj građevinskoj firmi, a kad je uhvaćen pravdao se Mijatoviću riječima: “A da, ja sam tvoj partizanovac”(!) .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com