Moguće je: Katarina Radivojević dobila zelenu kartu na lutriji - Volim Podgoricu

Moguće je: Katarina Radivojević dobila zelenu kartu na lutriji

Katarina Radivojević je na lutriji, koju svake godine za imigrante organizuje američka vlada, dobila zelenu kartu. Glumica se prijavila oktobra 2013. i maja prošle godine je saznala da je i njen broj izvučen. 

Kako piše “Blic”, Katarina je četiri godine učestvovala u ovoj lutriji, a najviše sreće je imala u maju. Na razgovor u Ambasadu SAD pozvana je krajem prošle godine, a u januaru je dobila zelenu kartu. Prema informacijama iz Ambasade SAD, ova lutrija je stvarno puka sreća, bukvalno se izvlače brojevi sa dobitnicima. 

– Zadovoljna sam zbog zelene karte. Do sada sam imala radnu vizu isključivo za poslove u oblasti glume koju sam obnavljala na nekoliko godina, a sada mi zelena karta omogućava stalni boravak i rad, pa razmišljam da tamo nastavim i školovanje.

Što se tiče karijere, planove nisam mijenjala. Uskoro ću otići u Los Anđeles, gdje planiram da učestvujem na audicijama, a u Srbiju ću stalno dolaziti kako zbog porodice i prijatelja, tako i zbog projekata koji su u planu – rekla je Katarina za “Blic”.

 

1 komentar

  1. I precisely needed to say thanks once more. I do not know the things that I could possibly have created in the absence of those smart ideas documented by you on my concern. Completely was a alarming matter in my position, nevertheless coming across the well-written mode you solved it forced me to jump with joy. I am grateful for your information and even hope that you find out what a great job that you are accomplishing educating men and women all through your site. I am certain you have never got to know any of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com