Ivan Ivanović: Boriću se protiv prvog lažova Srbije! - Volim Podgoricu

Ivan Ivanović: Boriću se protiv prvog lažova Srbije!

Nakon što je objavljeno da se emisija Ivana Ivanovića do daljnjeg neće emitovati na TV „Prva“ krenula su nagađanja da je do toga došlo jer se voditelj šalio sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, a onda se spekulisao da je sve samo marketinški trik. Ipak, Ivanović se juče oglasio ovim povodom objasnivši da je glavni krivac za trenutno ukidanje njegovog šoua urednik dnevnog lista „Informer“, Dragan J. Vučićević, protiv čijih se laži, kako kaže, borio.

– Dragan Vučićević je poturio menadžmentu „Prve“ lažnu informaciju da tajno pregovaram sa direktorom RTS o prelasku u tu kuću. Naravno da je to izazvalo veliki nemir na TV „Prva“. Ali, pošto svi znaju da je gospodin Vučićević veliki lažov, brzo smo došli do istine. Ja sam prekršio neke odredbe internog sporazuma sa „Prvom“ i sankcionisan sam zbog toga. Nije mi žao, jer sam to uradio boreći se protiv laži i manipulacija prvog lažova Srbije.

Lažnog urednika, lažnih novina. Verujem i da je uplitanje predsjednika Srbije u sve ovo njegovo maslo, ali za to nemam dokaze. Nadam se brzom povratku na ekrane i ponovnom druženju sa publikom. Emisija nije zabranjena, ona je samo privremeno skinuta s programa. Veoma je bitno da ljudi to znaju – ispricao je Ivanović.

Inače, ovim povodom juče se na društvenoj mreži Tviter oglasio i Tomislav Nikolić, kog su prvog okrivili sa ukidanje Ivanovićeve emisije.

– Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bismo ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije ni tabloida – napisao je Tomislav Nikolić.

 

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com