PREVIŠE SLUČAJNOSTI: Rotšildi kupili “Charile Hebdo”samo mjesec dana prije masakra! - Volim Podgoricu

PREVIŠE SLUČAJNOSTI: Rotšildi kupili “Charile Hebdo”samo mjesec dana prije masakra!

Zataškana je – objavio je hrvatski portal croactive.net -istina o vlasnicima pariskog satiričnog nedeljnika „Charile Hebdoa” koji je nakon masakra vlastitih novinara itekako profitirao.

Samo mjesec dana prije masakra – vlasnici „Charlie Hebdo” su postali Rotšildi koje hrvatski portal naziva „mračnom iluminatskom obitelji, jednom od onih koje gospodare svijetom”.

Prema pisanju holandskog ekonomskog magazina „Quote”, vlasništvo nad Charlie Hebdo” otkupila je bankarska porodica Rotšild i to nakon podužeg vijećanja jer svi članovi ovog misteriozno – uticajnog klana navodno nisu bili za to.

„Najviše se tome opirao moj ujak Baron Eduard de Rotšild” rekao je za „Quote” jedan od mlađeg naraštaja u bankarskoj porodici Filip Rotšild koji je smatrao je da ona ne bi trebalo da se politički angažuje u novinarstvu.

Rotšildi su krajem prošle godine (samo mjesec dana prije masakra) postali većinski vlasnici i francuskih dnevnog lista „Liberation” koji je saizdavač i „Charlie Hebdo”.

„Charlie Hebdo” je uoči te kupovine (prodaje) bio pred bankrotom s tiražom od oko 60 tisuća primeraka dok je nakon masakra tiraž povećao na nevjerovatnih 20 miliona primjeraka.

Rotšildi su jedna od najstarijih masonskih loža ij. Smatra se da su iscenirali i finansirali sve ratove prošlosti i da su poznati po svom satanističkom pogledu na svijet.

Ukazujući na ovo, hrvatski portal piše: „Ne možemo se oteti utisku da je masakar u Parizu, uz ostale globalističke planove, uspostave novog svjetskog poretka, te brutalne zarade na ovom časopisu, masakar poslužio i kao jedna vrsta ritualnog žrtvovanja. Za Rotšilde se vežu mnoge misterije, a postoji teorija da gdje god dođu Rotšildi uskoro padne i neka krvna žrtva. Zar može biti slučajno da se masakar dogodio nakon samo mjesec dana nakon preuzimanja ovog lista? Sumnjamo”.

Porodica Rotšild je masonska porodica koja tvrdi da su njeni pripadnici Jevreji. Ali, oni nisu Jevreji već je neoboriva činjenica da su Hazari.

Oni su se – podsjeća hrvatski portal – pod vodjstvom kralja 740. godine prešli na judaizam zbog čega i dan danas tvrde da su Jevrejii.

Rotšildi su najbogatija krvna loza danas u svijetu i predvode Ashkenazi Jevreje.

Oni su svoju poziciju – naglašavaju Hrvati – izgradili preko laži, manipulacija, ubistava i politike ‘zavadi pa vladaj’.

Njihova loza je ugrađena u kraljevske porodice u Evropi, a takođe i u sledeće porodice: Astor, Bundu, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Morgan, Oppenheimer,Rockefeller, Sassoon, Schiff, Taft, i Van Duun.

Zna se da Rotšildi ne dopuštaju svojoj djeci da se žene ili udaju za nekog ko nije „njihove” krvi. Dakle, uvijek i baš uvijek sve se događa unutar same porodice Rotšild.

Oni drže većinu kapitala svijeta u svojim rukama preko vlastite banke, ali i upravljaju svjetskim moćnicima preko svojih tajnih fondacija i organizacija.

Infiltrirali su se u Evropu, a pokrovitelji poslovanja su im bili Austrija i Britanija čime su došli do samog vrha.

Majer Amšel Rotšild je uzdigao porodicu i njegova strategija bila je jednostavna – zadržavanje posla i diskrecije, kao i opsega poslovanja unutar porodice.

Rotšildi su predvodnici masonerije na cijeloj planeti pa su tako iz sjene uključeni baš u sva svjetska zbivanja i naravno stvaranje determinisanog haosa, što napad na „Charlie Hebdo” u svojoj biti i jeste.

Iscenirana predstava za mase, stvaranje haosa, sukob civilizacija i ubistvo vjere, početak rata i uspostava novog poretka, sve je to baš u stilu masonske porodice Rotšild…

(Fakti.org)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com