Sedam velikih seks afera u istoriji fudbala - Volim Podgoricu

Sedam velikih seks afera u istoriji fudbala

Priče o seks skandalima su postale sastavni dio fudbalskog života. Neke su procurile u javnost, a možemo samo da nagađamo koliko ih ustvari ima.

1. Rajan Gigs je osam godina varao suprugu Stejsi sa snajkom Natašom, ženom svog rođenog brata Rodrija. Ovaj skandal je izašao na vidjelo pošto je Velšanin svoju suprugu varao i sa mis Velsa i učesnicom Velikog brata Imodžen Tomas.

2. Džon Teri je 2010. godine postao jedan od najomrznutijih ličnosti u Velikoj Britaniji pošto je otkriveno da je imao seks aferu sa Vanesom Peronsel, devojkom tadašnjeg saigrača iz reprezentacije i Čelsija Vejna Bridža. Afera je otkrivena pošto je bivša manekenka Džejn Koneri otkrila kako je Teri nekoliko godina ranije sa njom varao sveže verenu Toni, kasniju gospođu Teri.

3. Tjeri Anri je “vlasnik” jednog od najskupljih razvoda u istoriji fudbala. Njegova dotadašnja supruga Kler Meri za razvod posle četiri godine braka zaradila je oko 15 miliona dolara. Do razvoda je došlo pošto se Anri po odlasku u Barselonu iz Arsenala smuvao sa španskom lepoticom Paz Vegom. Godinu dana posle razvoda stupio je u vezu sa našom manekenkom Andreom Rajačić.

4. Ešli Kol i njegova supruga Šeril godinama su važili za uzoran bračni par. A, onda su počele da se odmotavaju seks afere bivšeg fudbalera Čelsija i Arsenala. Suprugu je prevario sa modelima Korali Robinson i Bruk Hili, kao i sa modnom stilistkinjom Eme Volton. Bar je to spisak devojaka za koje se zna.

5. Frank Riberi je od 2010. godine na meti istražnih organa jer je zajedno sa reprezentativnim kolegom Karimom Benzemom imam seks aferu sa Zaijom Dehar. Problem po francuskog fudbalera predstavlja činjenica da je Zaija u to vreme bila maloletna. Riberi je srećno oženjen i otac dvoje dece.

6. Mesut Ozil je “iskopirao” Džona Terija. Optužen je da je prevario svoju devojku, pop pevačicu Mendi Kapristo sa Melani Rikinger, devojkom bivšeg saigrača iz Bajerna Kristijana Lela.

7. Vejn Runi je 2008. godine svoju tadašnju devojku, a kasnije suprugu Kolin Meklohlin, prevario sa prostitutkom Dženifer Tompson. Dodatnu težinu ovom slučaju predstavljala je činjenica da je Kolin u tom trenutku bila trudna. 

(Telegraf)

1 komentar

  1. I love your blog post.. comfortable colors & design. Did people style and design this excellent website by yourself and also would anyone rely on someone else to accomplish it available for you? Plz answer since I!|m seeking to style and design my web site in addition to would like to find out where oughout became that coming from. appreciate it

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com