31. januara: Domaće u Bazaru - Volim Podgoricu

31. januara: Domaće u Bazaru

Sajam II Bazar crnogorskih proizvoda će se održati 31. januara i 1. februara u tržnom centru Bazar. Na sajmu će biti predstavljeni poljoprivredni proizvodi, preparati, rakija, kafa, čajevi, razna bezalkoholna i alkoholna pića, organska hrana i ukrasni predmeti.

Pored samih izlagača, organizovanjem propratnih aktivnosti sajam će posjetiocima pružiti široku i kvalitetnu ponudu crnogorskih proizvoda.

Cilj sajma je, prije svega, uvođenje tradicionalnih proizvoda u „svijet brendova“ kroz unapređenje proizvoda, načina njihovog predstavljanja i pronalaženja novih kanala prodaje. Na ovaj način pokušavamo da dio etno i kulturne baštine približimo i preporučimo potencijalnim kupcima – vlasnicima trgovinskih radnji, restorana, hotela, velikih trgovinskih lanaca, njihovim nabavljačima, distributerima, profesionalnim gastronomima…

Svi posjetioci će moći da na licu mjesta dobiju sve potrebne informacije koje se tiču ponude, upotrebe i namjene crnogorskih proizvoda. Uz izložene proizvode i propratne aktivnosti koje će učiniti ovaj sajam prepoznatljivim, želimo da pokažemo ljudima da postoji široka ponuda proizvoda iz Crne Gore.

U caffe-restoranu “Buzz” će u toku trajanja sajma, svi posjetioci imati priliku da probaju i “Crnogorski tanjir” po promotivnoj cijeni!

Sajam će biti otvoren u subotu od 08h do 22h i nedjelju od 08h do 20h.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com