Brano bez oružja - Volim Podgoricu

Brano bez oružja

Nikšićka policija obavijestila je nadležno državno tužilaštvo o snimcima na kojima je korišćeno automatsko oružje navodno sa proslave vjeridbe ćerke Nikšićanina, Branislava Mićunovića.

„Policijski službenici, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju mjere i radnje na provjerama i prikupljanju potrebnih obavještenja, kao i druge izviđajne mjere u cilju rasvjetljavanja događaja sa snimka“, naveli su iz policije.

Oni su dodali da nakon pribavljene naredbe od strane nadležnog sudije za istragu, policajci su izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata u mjestu Moštanica, u vlasništvu B.M, a koje se nalazi na oko 20 kilometara od Nikšića.

„Prilikom pretresa nisu pronađeni predmeti koji se shodno Zakonu o krivičnom postupku mogu oduzeti. O ishodu pretresa obaviješteni su nadležni tužilac i sudija za istragu. Napominjemo da u Dežurnoj službi CB Nikšić, 24. i 25. januara 2015. godine, nije prijavljeno nijedno takozvano šenlučenje, odnosno upotreba upotreba vatrenog oružja“, kazali su iz policije.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com