Šešelj: Neki naši bivši istaknuti članovi sada su ministri u Vladi Mila Đukanovića - Volim Podgoricu

Šešelj: Neki naši bivši istaknuti članovi sada su ministri u Vladi Mila Đukanovića

Srpska radikalna stranke i Stranka srpskih radikala će ubuduće djelovati ujedinjeno. Na sastanku funkcionera i članova radikala iz Crne Gore, koji je 27. januara održan u Prijepolju, objedinjene su te dvije političke stranke u Srpsku radikalnu stranku (SRS) u Crnoj Gori.

Sastanak je, kako su saopštili iz SRS, organizovan na incijativu i uz prisustvo Vojislava Šešelja.

“Tokom sastanka postignut je jedinstven stav o zajedničkom djelovanju srpskih radikala u Crnoj Gori i vraćeno je izvorno ime matične partije – Srpska radikalna stranka. Ubuduće ćemo djelovati jedinstveno. Povratak našeg predsjednika Šešelja nas je ujedinio, a SRS u Crnoj Gori predstoji preiod preporoda i prosperiteta”, navodi se u saopštenju SRS u Crnoj Gori.

“Radikali su”, kako kažu, “u Crnoj Gori imali veliki broj članova kao i poslanika, kako u državnom parlamentu tako i na lokalnom nivou”.

“Među našim istaknutim članovima 90-ih godina bili su tada mladi ljudi, a neki od njih su danas čak i ministri u Vladi Mila Đukanovića. Na te ljude ne računamo, niti na one koji su svojevremeno mandate radikala dali drugim strankama”, navodi se u saopštenju.

Iz SRS u Crnoj Gori ističu da će “nastaviti političku borbu za očuvanje srpskih nacionalnih interesa i učiniti sve da svojim političkim djelovanjem pomognu opstanaku srpskog naroda i identiteta u Crnoj Gori”. Glavni cilj im je, kako navode, ponovni ulazak u crnogorski parlament.

“Srbi u Crnoj Gori treba zajednički da djeluju, a sve u cilju rušenja mafijaškog i izdajničkog režima Mila Đukanovića, koji svih ovih godina svoju vladavinu zasniva i održava na podjelama naroda i antisrpskoj politici”, poručuju iz SRS.

Na sastanku u Prijepolju formirano je koordinaciono tijelo od 15 članova, čije aktivnosti će, kažu u SRS, biti usmjerene na “oporavak svih opštinskih odbora i izbor novog rukovodstva stranke”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com