Inficirana još jedna beba iz Bijelog Polja - Volim Podgoricu

Inficirana još jedna beba iz Bijelog Polja

Beba koja je prije dva dana rođena u bjelopoljskom Porodilištu, prebačena je u Klinički centar, zbog neonatalne infekcije, saopštila je nevladina organizacija Euromost.

Oni navode da im se jutros javio Aladin Bećirović i obavijestio ih, da mu se u utorak veče u pola deset porodila supruga Edita, da je  dobio zdravu kćerku i da je sve dva dana bilo uredno.

 “Dijete je bilo dobro do jutros, kada ga je pozvala supruga Edita i obavijestila da im je dijete infecirano. Aladinu je jutros doktor, potvrdio informaciju o infekciji i da moraju da bebu prebace u Klinički centar u Podgoricu, jer u Opštoj bolnici u Bijelom Polju ne mogu da je ispitaju o kakvoj se infekciji radi”, saopštili su iz Euromosta.

Oni dodaju da im je Aladin kazao da je beba dva dana bila dobro, “što mu je u nekoliko puta i doktor potvrdio i da do jutros nije imala nikakvih zdrastvenih problema”.

Iz Euromosta su apelovali na Ministarstvo zdravlja, da ako Porodilište nema u Bijelom Polju uslove za dalji rad,da ga do daljnjeg ponovo zatvore.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com