Poslodavci Srbije: Montenegro Airlines preduzetnik godine - Volim Podgoricu

Poslodavci Srbije: Montenegro Airlines preduzetnik godine

Crnogorskom nacionalnom avio-prevozniku Montenegro Airlinesu, dodijeljeno je priznanje za preduzetnika godine u oblasti avio-saobraćaja, kao i za doprinos i podršku projektu Privilege Card u 2014. godini.

Nagrada je dodijeljena povodom 20 godina od osnivanja Unije Poslodavaca Srbije, a u saradnji sa  Lemmark Privilege Club-om.

Montenegro Airlines saobraća iz Beograda još od osnivanja Kompanije, a tržište Srbije i Beograda predstavlja jednu od strateških tački na mapi destinacija ka kojima saobraća. Svakodnevno prisustvo, koje se ogleda brojnim dnevnim letovima ka Beogradu i iz Beograda, predstavništvo koje postoji u Beogradu već dugi niz godina, dovoljan su dokaz koliko ovo tržište i ova destinacija znače kompaniji, kazala je na dodjeli Snežana Mićović direktorka Montenegro Airlinesa u Beogradu.

Sve navedeno, kazala je ona, rezultiralo je da kompanija po najpovoljnijim uslovima do sada, nastavi obavljanje saobraćaja i po najnižim cijenama omogući putnicima sa ovog područja najbržu konekciju sa Crnom Gorom  i dalje ka evropskim destinacijama.

Pored Montenegro Airlinesa nagradu su dobili, između ostalih, i Vojno-medicinska akademija (VMA) Beograd, Piraeus banka, Wiener Stadtische osiguranje, Fondacija Medical In 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com