Zašto je Vučević ostao bez Ol stara, uprkos sjanim igrama - Volim Podgoricu

Zašto je Vučević ostao bez Ol stara, uprkos sjanim igrama

Crnogorski centar, Nikola Vučević, svojim fantastičnim igrama oduševio je mnoge u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, ali to nije bilo dovoljno da ubijedi trenere NBA klubova da ga uvrste među one koji će na Ol-star.

Navijači su, u velikoj anketi, odredili startere koji će nastupiti na “susretu svih zvijezda”,  ali NBA stratezi su zanemarili činjenicu da je Vučević u ovoj sezoni prosječno po meču ostvarivao čak 19,5 poena, 11,3 skoka i dvije asistencije, da je vodeći po broju dabl-dablova, pa ga nisu pozvali na spektakl koji će 15. februara biti održan u Njujorku.

Treneri su svojim glasovima odlučili da na sledeći način popune timove: Zapadnu konferenciju će, pored startera (Stef Kari, Kobi Brajant (povrijeđen, moraće da bude angažovan neko drugi), Blejk Grifin, Entoni Dejvis, Mark Gasol) predstavljati i Lamarkus Oldridž (Portland), Tim Dankan (San Antonio), Kevin Durant (Oklahoma siti), Klej Tompson (Golden Stejt), Rasel Vestbruk (Oklahoma siti), Džejms Harden (Hjuston) i Kris Pol (LA Klipers), a na “Istoku” će se Džonu Volu, Kajlu Lauriju, Lebronu Džejmsu, Karmelu Entoniju i Pauu Gasolu pridružiti i Atlantin trio Al Horford, Džef Tig, Pol Milspap, te Kris Boš (Majami), Džim Batler (Čikago), Dvejnd Vejd (Majami) i Kajri Irving (Klivlend).

Portlandska policija istražuje nepozivanje Lilarda

Naš centar nije jedini koji je zaslužio da se nađe na Ol staru, a koga su treneri zanemarili. Tako je legendarni Čarls Barkli rekao da Durant nije zaslužio da bude pozvan, jer nije odigrao dovoljno utakmica (propustio 25 od 46 odigrane), jer odlazak na “susret svih zvijezda”, kako to kaže legendarni košarkaš “nije životna nagrada”, pa se upitao zašto nije pozvan sjajni bek Portlanda, Demijan Lilard.

A zbog Lilarda, koji briljira u dresu Trejl-Blejzersa i prosječno po meču ima 21,8 poena, 6,2 asistencije, 4,5 skoka i 1,35 “krađe”, oglasila se i policija Portlanda koja je na svom zvaničnom Tviter nalogu šaljivo objavila da “razmišlja da pokrene istragu o krađi kako bi utvrdila kako se to desilo da Demijan ne bude pozvan na Ol star”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com