Podgorica: Zlatica opet meta lopova - Volim Podgoricu

Podgorica: Zlatica opet meta lopova

Uigrana ekipa lopova prije tri noći ponovo je  iz šahta na Zlatici u Dunavskoj ulici  ukrala kabl, tako da je bez EXTRA TV, Interneta i fisknog telefona ostalo stotinjak domaćinstava. 

Internet u domaćinstvima došao je sinoć, a ovo je treći put od Nove godine da lopovi kradu kabl u toj ulici.

“Prosto ne znamo šta da radimo od tih obijesnih lopova. Dosta ljudi zavisi od Interneta, mnogi rade i od kuće”, kazala je mještanka. 

Mještani Zlatice sumnjaju da sve krađe izvode isti lopovi, odnosno da pajserom otvore šaht, kabl prerežu i vežu za automobil i onda ga izvuku. 

Iz Telekoma  “Vijestima” je nedavno saopšteno   da je na  Zlatici tokom prošle godine  ukupna šteta  blizu deset hiljada eura bila zbog krađe kabla. 

Naveli su da su sve krađe prijavili policiji. Mještanin Zlatice Janko Madžgalj u oktobru je  oko četiri sata poslije ponoći, uhvatio lopova na djelu, ali ga je policija pustila nakon nekoliko sati. 

“Gledao sam TV (Extra) do kasno uveče, kada je nestala slika. Vidio sam da ni fiksni telefon ne radi, a s obzirom na to da su već nekoliko puta krali kabl, znao sam o čemu se radi. Upalio sam automobil i krenuo ka šahti i vidio čovjeka u blizini pored puta”, kazao je Madžgalj. On tvrdi da je lopov imao pomagače, jer se pored prekinutog kabla nalazila testera, kojom je presječen i pajser kojim je otvorena šahta. 

 
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com