Požar u Spužu - Volim Podgoricu

Požar u Spužu

Kompletno pokućstvo Spužanina Damjana Bojanića uništeno je u požaru koji je juče ujutro buknuo u njegovoj kući.  

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, kada je vatra počela da bukti, u kući su bile Damjanova supruga i tromjesečna kćerka. 

Nijedna od njih nije povrijeđena. Dok je dim kuljao na sve strane,  Damjanova supruga iz spavaće sobe u naručju je iznijela tromjesečnu Viktoriju.

Za manje od pola sata vatreni jezici progutali su kompletno pokućstvo, a od visoke temperature popucali su i zidovi. 

Načelnik danilovgradske Službe zaštite i spasavanja Goran Radulović “Vijestima” je rekao da im je požar prijavljen u 8:35 časova. 

On je dodao da su se odmah, sa dvije vatrogasne ekipe, uputili ka kući Bojanića, ali da su na intervenciju krenule i dvije ekipe iz Podgorice. 

“Uspjeli smo da lokalizujemo požar i spriječimo da se vatra proširi na susjedne objekte. Pokušali smo da spasimo dio  stvari, ali to je bilo nemoguće, jer je vatra već zahvatila tehničke uređaje, stolariju i druge  lako zapaljive materijale”, kazao je Radulović. 

Nakon požara uviđaj su obavili  inspektori danilovgradske policije i  Odsjeka za požare, eksplozije i havarije Forenzičkog centra, koji će nakon vještačenja utvrditi uzrok požara.

Bojanići su se, u kuću koja je oštećena u požaru, uselili prije četiri mjeseca. Njih su juče   posjetili čelnici Opštine Danilovgrad  Branislav Đuranović i dr Miodrag Đurović  i uručili im jednokratnu novčanu pomoć. 

Predstavnik Komisije za procjenu štete od elementarnih nepogoda Natalija Bulatović, uradila je procjenu štete.

2 komentara

  1. Hey there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com