Šurak mi je silovao ćerkicu, ubiću ga! - Volim Podgoricu

Šurak mi je silovao ćerkicu, ubiću ga!

Dušan K. (33) iz Žarkova više puta je seksualno zlostavljao jedanaestogodišnju sestričinu. 
Sumnja se da se Dušan K. prethodna tri mJeseca iživljavao nad devojčicom u njenoj kući u Kotežu, a kad se ona u sredu požalila sestri, nestao je bez traga. Slučaj je prijavljen policiji.

Safet P., devojčicin otac, tvrdi za Kurir da je Dušan silovao njegovu ćerku prIJeteći joj smrću.
– Dušan je brat moje žene Zlate. Pre nekoliko mJeseci izašao je iz zatvora, gde je bio šest godina zbog krađa i pokušaja ubistva. Primili smo ga u kuću želeći da mu pomognemo. Spavao je kod nas, hranili smo ga, čak sam mu našao i posao, a on mi je upropastio ćerku. Bolje što je pobJegao, jer da je ostao, ubio bih ga – priča Safet.

Žrtvina starija sestra Senija P. kaže da je bila zaprepašćena kad joj je sestra ispričala šta joj je ujak radio.
– Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Ujak joj je i nikome nije ni padalo na pamet da može tako nešto da uradi. Međutim, kad bismo svi zaspali, on je nasrtao na sestričinu. Skidao joj je odeću i slikao je nagu. Dodirivao ju je po tIJelu i pipao se po polnom organu pred njom. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks, ali nije išao do kraja jer ju je mnogo bolelo – priča uznemirena Senija.

Ona kaže da je Dušan prIJetio devojčici da ne smIJe nikome da kaže šta se dešava.
– Govorio joj je da on mora da joj bude prvi muškarac u životu i kako je to sasvim normalno. Čak joj je zaprIJetio i da će je ubiti ako samo zucne nekome – kaže Senija.

Kad je Dušan K. shvatio da su njegovi rođaci saznali šta je radio, pobJegao je bez traga.
– Bio sam na poslu s Dušanom kad me je žena pozvala i rekla mi šta je radio. Nisam mogao da verujem šta čujem. Pozvao ga je i moj sin i rekao mu da će ga ubiti. On je brže-bolje otišao s posla, nisam ni primJetio kad je nestao… Sve njegove stvari ostale su kod nas, a on kao da je u zemlju propao. Nadam se da će ga policija brzo uhapsiti – kaže Safet.

On dodaje da je njegov šurak dosta pio.
Svakog dana bi popio više od dva litra piva i nešto od žestokih pića, ali to ga ne opravdava. MJesto mu je u zatvoru – ističe otac zlostavljane devojčice.

Ovo, nažalost, nije prvi put da je ova porodica doživJela traumu. U martu 2013. godine Safetova mlađa ćerka takođe je bila žrtva seksualnog manijaka.
– Komšija Bajram Jovanović lizalicama i žvakama namamio je našu ćerku, koja je tada imala četiri godine, i ljubio je u usta iza prodavnice u našem naselju. Sve su to zabilježile sigurnosne kamere iz prodavnice. Kad smo vidjeli snimak, zgrozili smo se – priča Safet za Kurir.
Policija je 31. marta 2013. godine uhapsila Bajrama Jovanovića (56) i on je osuđen na dve godine zatvora zbog pokušaja dva silovanja. Kaznu služi u zatvorskoj bolnici.

Safet P. kaže da je njegovoj supruzi Zlati pozlilo kad je čula da joj je brat silovao ćerku.
– Zlata je završila u bolnici, u lošem je psihičkom stanju. Ne možemo da shvatimo kakav je to čovek. Pružili smo mu ruku onda kad su mu svi drugi okrenuli leđa, a on nam je ovako vratio. On nije čovek, on je monstrum – ogorčen je Safet.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com