JEZIV ZLOČIN POTRESAO HRVATSKU: Nožem izbola sestru bliznakinju zbog ljubomore! - Volim Podgoricu

JEZIV ZLOČIN POTRESAO HRVATSKU: Nožem izbola sestru bliznakinju zbog ljubomore!

Manekenka iz Rijeke izbola je nožem svoju sestru bliznakinju, ljubomorna na njenu vezu sa mladićem koji se objema dopadao.

Sara Grković (22), model iz Hrvatske, sinoć je napala svoju sestru Dajanu kuhinjskim nožem kojim joj je nanijela teške povrede.

Kako pišu hrvatski mediji, sestre su se posvađale zbog dečka koji im se sviđao. Dajana je, ispostaviće se nesmotreno, započela vezu sa njim, a Sara to, očigledno, nije odobravala.

Prema riječima njihovih komšija, dvije sestre koje žive sa majkom,  uvijek su bile izuzetno lijepo vaspitane. Oni koji ih poznaju kažu da je bilo skoro nemoguće razlikovati ih fizički, ali i da su ih rijetko viđali zajedno.

– Iako su živjele na istoj adresi, vodile su odvojene živote. Od kad im je majka otišla da radi u Njemačkoj, malo su bile raspuštene, ali ne toliko da pomislimo da je ovako nešto moguće – objašnjavaju komšije lijepih sestara.

Uprkos tome što su obje prelijepe i to bukvalno podjednako, sestre su oduvijek bile ljubomorne jedna na drugu.

– Ne vjerujem da su zavidjele drugim ženama na izgledu, ali su se međusobno stalno takmičile. Sa ocem dugo nisu u kontaktu i nikada njihovoj majci nije plaćao alimentaciju, tako da su u poslednje vrijeme bile prepuštene same sebi – navodi jedan od porodičnih prijatelja.

Diana se nalazi u bolnici, gdje se ljekari bore za njen život.

( Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com