U Mađarskoj ovaj lambordžini prodaju za 6.500 evra! Zašto? - Volim Podgoricu

U Mađarskoj ovaj lambordžini prodaju za 6.500 evra! Zašto?

Automobil iz snova čija je regularna cijena 250.000 evra u Mađarskoj se prodaje za svega 6.500! Evo u čemu je fazon…

O da, jedan ovakav ljubimac, koji biste vi voljeli, mazili i pazili kada biste imali mogućnosti da ga posjedujete ili bar na trenutak sjednete u njega, potpuno je uništen.

Zato mu je sada cijena sa 250.000 pala na 6.500 evra. Gomila izgorelog krša ustvari košta toliko.

Mađarski vozaš Sapo Joska (35) pozajmio je od svog prijatelja iz Češke ovaj savršen automobil. I dao je gas da potpuno osjeti mototr V10. Ali je malo pretjerao te je na 336 km/h izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio je s puta.

Njegov saputnik sve vrijeme je snimao vožnju pa i sam udes, a policija je taj video i objavila s namjerom da svi oni koji bi željeli da previše stisnu gas svog četvorotočkaša znaju kakve su posljedice.

Na veliku sreću i Joska i suvozač su preživeli nesreću.

Snimak pokazuje kako automobil počinje da se trese i vozač gubi kontrolu nad vozilom. Čuje se i vrisak a potom se vide snimci sa mjesta nesreće, razvaljena zaštitna ograda, a od zelenog automobila samo krš.

Policija je podnijela nekoliko krivičnih prijava protiv Joske među kojima su neodgovorna vožnja i ugrožavanje bezbjednosti u saobraćaju.

Mađarski mediji prenose da je Joska ostatke automobila dao na oglas ne bi li mu taj  novac bar djelimično pomogao u isplati štete jer je, kako policija saopštava, osiguranje odbilo da mu isplati štetu zbog vožnje ilegalnom i prevelikom brzinom.

(Prva)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com